Zebra Samsung Galaxy A3 Book/Wallet Case/Cover (Benedenheul) ▷

Zebra Samsung Galaxy A3 Book/Wallet Case/Cover in Benedenheul

Geschikt voor: Samsung Galaxy A3

Alternate Basic Zebra Design Samsung Galaxy A3 A300 Book/Wallet Case/Cover Deze Bookstyle case voor uw Samsung Galaxy A3 is vervaardigd uit een luxe kwalitatief kunststof materiaal, de binnenkant is voorzien van een zachte suéde achtige kunststof voering. Het hoesje is voorzien van een apart vakje voor bijvoorbeeld creditcards of bankpasjes waarin u eventueel ook uw briefgeld of bonnetjes kwijt kunt. Door de snap-on behuizing geïntegreerd in het hoesje, wordt uw Samsung Galaxy A3 perfect beschermd tegen stoten en krassen en zit deze extra stevig vast in het hoesje. U hoeft dus nooit bang te zijn dat uw toestel uit het hoesje valt, u wilt er natuurlijk zeker van zijn dat uw toestel te allen tijden uitstekend beschermd wordt.

Gebruiksgemak:

U kunt alle knoppen en functies van uw smart Phone gewoon gebruiken terwijl deze in de Case zit. De uitsparingen aan weerszijden zorgen ervoor dat de knoppen en aansluitingen gewoon toegankelijk zijn. Ook is er een opening voor de camera en flitser aanwezig. Het hoesje is erg handig en gemakkelijk te gebruiken. Het deksel is geopend in een oogwenk, zodat de smartphone snel bediend kan worden.

Sluiting:

Deze Flip Case heeft een magneetsluiting. Het voordeel van de magnetische sluiting is dat de flap niet zomaar openslaat. De hoes is lekker gebruiksvriendelijk. Met één hand haal je het scherm tevoorschijn. Daarnaast kun je gewoon gebruik maken van alle functies van de telefoon, zonder de hoes van het toestel af te halen.

Design:

Het hoesje heeft een lekker dun design. De Case is duurzaam door de kwaliteit van het gebruikte materiaal en stikwerk.

(hoesjes wordt exclusief inhoud geleverd)

Specificaties:

  • Book-Style case van kwalitatief kunststof.
  • Geïntegreerde Snap-On cover voor perfecte bescherming.
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  • Handig extra vakje voor geld of pasjes.

Informatie:

Merk : Alternate Case

Maat : Samsung Galaxy A3 / A300

Kleur : Basic – Zebra Design

Soort : Kunststof

(EAN code: 8718709031059 Gratis Verzending Snelle levering Veilig Betalen.) (ID: 9200000037500747 Alternate Caes) Ga je zo meteen eveneens opnieuw klus gerief aanschaffen in Benedenheul ? Zebra Samsung Galaxy A3 Book/Wallet Case/Cover in Benedenheul

Shoppen in Zuid-Holland

Meestal wordt jouw goed “Zebra Samsung Galaxy A3 Book/Wallet Case/Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot honderden euro 2018 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de streek van Krimpenerwaard (Nederland).

Waar? in Krimpenerwaard

Er zijn verschillende manieren om artikelen te bestellen in Benedenheul.


Er bestaan tal van shops nabij Krimpenerwaard.

Misschien kan je het ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! boerenmagie.nl Zebra Samsung Galaxy A3 Book/Wallet Case/Cover in Benedenheul