Xtorm Powerbank AIR XB100 – 6000mAh (Vroelen) ☆☆☆☆

Xtorm Powerbank AIR XB100 - 6000mAh in Vroelen

Batterijcapaciteit: 6000 mAh | 3 aansluitingen | Inclusief kabel

Back-up accu voor het laden van vrijwel elk denkbaar mobiel apparaat. Korte op- en ontlaadtijden. Hoogwaardige materialen. Beste powerbank serie op de markt!

Over de Xtorm Power Bank

De Xtorm Power Bank is ontworpen met een aantal geweldige technische specificaties en handige features.

Great look & feel

De Xtorm Power Bank is lichtgewicht en heeft een strak ontwerp. De boven- en onderkant hebben een rubberen laag, naast dat het er stijlvol uit ziet, zorgt dit ook voor een goede grip en hiermee voelt de Power Bank geweldig aan.

Auto-stop wanneer je apparaat is opgeladen

De Xtorm Power Bank stopt automatisch met laden, wanneer het aangesloten apparaat volledig is opgeladen. Hierdoor hoef jij je niet druk te maken over het overladen van je mobiele apparaten en weet je dat je geen onnodige lading van je Xtorm aan het verliezen bent.

Twee JUSB uitgangen

Met maar 1 USB uitgang kan je natuurlijk maar 1 mobiel apparaat opladen, maar je wilt natuurlijk ook wel eens je telefoon en tablet tegelijk opladen. Of jouw telefoon en de telefoon van een vriend(in)? We willen allemaal opgeladen blijven, toch?

Batterij efficiëntie van 92%

De Xtorm Power Bank heeft een hoge kwaliteit batterij met een extreem hoge efficiëntie van 92%. Dit betekent dat slechts 8% van de totale energie verloren gaat aan het oplaadproces zelf. Vergeleken met andere Power Banks, waarbij de efficiëntie vaak blijft steken bij 73%, zijn Xtorm Power Banks erg efficiënt.

Super snel herhalen

De Xtorm zelf is herladen binnen enkele uren. De Power Bank herlaadt met een snelheid van 2000mAh per uur. Dit is 2x sneller dan reguliere Power Banks, deze hebben vaak een input van maar 1A.

Oplaad voorbeeld

Met deze Xtorm kun je 3 keer een gemiddelde telefoon opladen of een half tot 1 keer een tablet.

of (EAN code: 8718182271560 Powerbank) (ID: 9200000028724599 Gecko Covers) Zal je zo meteen ook opnieuw speelgoed bestellen in Vroelen ? Xtorm Powerbank AIR XB100 - 6000mAh in Vroelen

Shoppen in Limburg

Meestal wordt jouw bestelling “Xtorm Powerbank AIR XB100 – 6000mAh” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot honderden euro 2018 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Powerbanks in de streek van Eijsden-Margraten (Nederland).

Winkels in Eijsden-Margraten

Er zijn verschillende opties om deals te vinden in Vroelen.


Er zijn tal van winkels nabij Eijsden-Margraten.

Meestal zul je het ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! boerenmagie.nl Xtorm Powerbank AIR XB100 - 6000mAh in Vroelen