Xiaomi Mi 5 Booktype Hoesje Litchi – Blauw (Posthoorn) ☆☆☆

Xiaomi Mi 5 Booktype Hoesje Litchi - Blauw in Posthoorn

Geschikt voor: Xiaomi Mi 5

Xiaomi Mi 5 Bookcase Hoesje Litchi – Blauw

Deze hoogwaardige bookcase biedt optimale bescherming voor uw smartphone en is erg handig en gemakkelijk in gebruik. Het hoesje is gemaakt van hoogwaardig kunstleder en aan de binnenkant bezit het hoesje een perfect passende houder, waarmee de telefoon rondom goed beschermd is. Daarnaast biedt de bookcase de mogelijkheid om het telefoonhoesje ook als portefeuille te gebruiken. Aan de binnenzijde is er ruimte voor pasjes en briefgeld. Door de krachtige magneetsluiting blijft de bookcase goed afgesloten en wordt de smartphone beschermd tegen stoten, krassen en stof. Gebruik de steunfunctie van de bookcase om de telefoon horizontaal op tafel zetten, voor het rustig bekijken van een filmpje of het lezen van een document.

Uitsparingen

Alle knoppen en functies van de smartphone blijven bruikbaar terwijl deze in de bookcase zit. De uitsparingen aan weerszijden zorgen ervoor dat de knoppen en aansluitingen toegankelijk blijven. Ook is er een opening voor de camera en flitser aanwezig.

Kenmerken:

  • Pasjeshouders – berg uw pasjes en briefgeld gemakkelijk op
  • Standfunctie – zet uw telefoon horizontaal rechtop
  • Hoogwaardig kunstleder
  • Perfecte bescherming
  • Bezit slimme uitsparingen

(EAN code: 8719123278211 ) (ID: 9200000071973186 Telefoonhoesjestore.nl) Ga je zo meteen ook terug klus gerief bestellen in Posthoorn ? Xiaomi Mi 5 Booktype Hoesje Litchi - Blauw in Posthoorn

Winkelen in Zeeland

Meestal wordt jouw goed “Xiaomi Mi 5 Booktype Hoesje Litchi – Blauw” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot 100 euros 2018 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de regio van Terneuzen (Nederland).

Winkels in Terneuzen

Er zijn verschillende manieren om artikelen te zoeken in Posthoorn.


Er zijn veel winkels nabij Terneuzen.

Meestal zul je het ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! boerenmagie.nl Xiaomi Mi 5 Booktype Hoesje Litchi - Blauw in Posthoorn