Wolfgang At As45lte hand tasje met gestikt ruitjes patroon, zwart , merk i12Cover (Saint-Amand) ☆☆

Wolfgang At As45lte hand tasje met gestikt ruitjes patroon, zwart , merk i12Cover in Saint-Amand

Geschikt voor: Wolfgang At As45Lte

Wolfgang At As45lte hand tasje (universeel te gebruiken).
Een stijlvol beschermhoesje voor uw Wolfgang At As45lte en een portemonnee in één! Dankzij het meegeleverde koordje kunt u het telefoon tasje ook als klein handtasje gebruiken. Zo heeft u altijd alles bij de hand en wordt uw Wolfgang At As45lte beschermd tegen krassen en vallen. Het telefoon tasje is voorzien een sluiting d.m.v. een drukknoop.
De cover van dit luxe telefoon tasje is vervaardigd van PU-leer voor een langdurige bescherming. Het materiaal heeft de eigenschappen van echt en zacht leder, tevens zorgt het voor optimale grip. De binnenzijde is voorzien van een zachte voering van stof om krassen aan uw Wolfgang At As45lte te voorkomen. De telefoon kan eenvoudig in het hiervoor bestemde vakje worden geschoven. De afmetingen kunt u onderaan deze tekst vinden.
Het PU-leder is voorzien van een stijlvol gestikt wiebertjes / ruitjes patroon (Chanel Lattice design). Dat maakt het tot een betaalbaar must-have accessoire voor de liefhebber. Verkrijgbaar in de trendy kleur rood of klassiek en stijlvol zwart.
Als extra heeft het handtasje nog enkele vakjes voor pasjes en een ruimte voor bijvoorbeeld papiergeld.
Afmeting smartphone vakje: ca. 136 x 76 mm.
Bent u op zoek naar een telefoon tasje voor uw Wolfgang At As45lte met een stijlvol en luxe design? Dan is dit het accessoire voor u! (EAN code: 8719019838925 ) (ID: 9200000045423983 i12Cover) Zal je binnenkort ook terug make up bestellen in Saint-Amand ? Wolfgang At As45lte hand tasje met gestikt ruitjes patroon, zwart , merk i12Cover in Saint-Amand

Tafelen in Henegouwen

Meestal wordt jouw bestelling “Wolfgang At As45lte hand tasje met gestikt ruitjes patroon, zwart , merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot 100 euro 2018 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de streek van Fleurus (België).

Waar? in Fleurus

Er zijn veel manieren om items te spotten in Saint-Amand.


Er zijn veel shops nabij Fleurus.

Misschien zul je hem ook online aanschaffen, bv. via bol.com !! www.boerenmagie.nl Wolfgang At As45lte hand tasje met gestikt ruitjes patroon, zwart , merk i12Cover in Saint-Amand