Wiko Tommy 4G – Grijs (Onze-Lieve-Vrouw-Waver) ☆☆☆

Wiko Tommy 4G - Grijs in Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Simlockvrij | Android 6.0 | 5 inch scherm

Wiko Tommy 4G HD scherm De Wiko Tommy is de perfecte smartphone voor jou als je graag filmpjes en foto´s bekijkt en spelletjes speelt! Met een 5 inch IPS-LCD scherm weergeeft hij al jouw media super helder weer. Het design van de Wiko Tommy is slank en ligt perfect in de hand.

Wiko Tommy 4G snelheid

Snelheid

Snelheid is super belangrijk als je veel filmpjes kijkt en spelletjes speelt. Haperingen tijdens jouw filmpjes zijn verleden tijd! De Wiko Tommy heeft namelijk de snelheid van het 4G netwerk, waardoor je altijd ongestuurd je smartphone kunt gebruiken.

Camera

Leg je leukste momenten vast met de 8 Megapixel camera van de Wiko Tommy. De foto’s die je maakt kun je ook aanpassen met de Scene Frame. Hiermee kan je de achtergronden van jouw foto’s aanpassen; stel de witbalans, vind de perfecte belichting en maak de mooiste foto’s! Selfies maak je natuurlijk met de 5 Megapixel frontcamera.

Wiko Tommy 4G (EAN code: 6943279409577 Volledig genieten van muziek, films en andere multimedia) (ID: 9200000066241852 Wiko) Ga je straks eveneens terug speelgoed aanschaffen in Onze-Lieve-Vrouw-Waver ? Wiko Tommy 4G - Grijs in Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Klussen in Antwerpen

Meestal wordt jouw goed “Wiko Tommy 4G – Grijs” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot 100 euros 2018 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede electronics Smartphones in de streek van Sint-Katelijne-Waver (België).

Waar? in Sint-Katelijne-Waver

Er zijn veel opties om koopwaar te bestellen in Onze-Lieve-Vrouw-Waver.


Er bestaan tal van shops nabij Sint-Katelijne-Waver.

Vaak kan je het ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! www.boerenmagie.nl Wiko Tommy 4G - Grijs in Onze-Lieve-Vrouw-Waver