Waterproof case Zwart iPhone 6 4.7″ tot 3m diepte Waterdicht Stofdicht (Eperheide) ☆

Waterproof case Zwart iPhone 6 4.7

Geschikt voor: iPhone

“Waterproof case Zwart iPhone 6 4.7″” tot 3m diepte Waterdicht Stofdicht Met deze zwarte waterdichte case kan je de iPhone 6 4.7″” tot 3 meter diepte gebruiken. Met transparante achterkant zodat er foto’s gemaakt kunnen worden, en een rubber voorzijde zodat het touchscreen bruikbaar blijft. Met IP-68 goedkeuring. Inclusief zwart armbandje.

Let op: test de case altijd alvorens deze onder water te gebruiken.

Uw telefoon zorgeloos meenemen naar het strand of de badkuip? Dat is mogelijk met deze handige waterproof beschermhoes.

De case zorgt ervoor dat de iPhone beschermd is tegen water, schokken, stof en sneeuw. Doordat de iPhone in zijn geheel is afgesloten kan hij in de regen gebruikt worden en is hij waterbestendig tot 3 meter onder water. Daarnaast is de iPhone beschermd voor valschade tot 2 meter hoogte.

Als de case om de telefoon zit kan er gewoon mee gebeld worden. Om het gebruiksgenot van de iPhone niet te beperken is de hoes zo ontworpen dat de speakers een maximaal geluid kunnen produceren. Ook kunnen er foto’s gemaakt worden terwijl de hoes erop zit!

Neem geen risico met uw dure telefoon en bescherm hem met deze case!

Specificaties:
– Voldoet aan IP-68 standaard eisen
– Waterproof tot 3 meter
– Schokproof tot 2 meter

Let op: wordt los geleverd zonder retailverpakking.
Let op: u dient de case altijd eerst zelf zonder telefoon te testen! Gebruik op eigen risico.

  • Inhoud: 1x waterproof case wit
    1x armbandje

” (EAN code: 8719558762897 ) (ID: 9200000075597956 HaverCo) Ga je straks ook terug klus gerief aanschaffen in Eperheide ? Waterproof case Zwart iPhone 6 4.7

Tafelen in Limburg

Meestal wordt jouw goed “Waterproof case Zwart iPhone 6 4.7″ tot 3m diepte Waterdicht Stofdicht” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro’s tot honderden euro 2018 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de streek van Gulpen-Wittem (Nederland).

Online in Gulpen-Wittem

Er zijn verschillende opties om deals te zoeken in Eperheide.


Er zijn veel winkels nabij Gulpen-Wittem.

Vaak kan je het ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! boerenmagie.nl Waterproof case Zwart iPhone 6 4.7