Waterontharder CC750 (Veldstreek) ☆☆☆

Waterontharder CC750 in Veldstreek

De Calconditioner CC750 is een elektronische waterontharder (geen magneet!) voor eenpersoonshuishoudens, appartement of caravan. De CC750 wordt ook gebruikt om kalkaanslag te voorkomen in warmwaterapparaten zoals (industriële) wasmachines, vaatwassers en koffieapparaten. Deze ontharder werkt optimaal voor waterleidingen met een doorsnede van 8 mm tot 18 mm.

De CC750 kan tot 750 liter water per uur bewerken, dat is 12,5 liter per minuut. Ter vergelijking: een volledig open gedraaide kraan levert ongeveer 10 liter per minuut. De installatie kunt u eenvoudig zelf zonder gereedschap uitvoeren. De Calconditioner wordt op de leiding gemonteerd, dus niet tussen de leiding. Er worden geen leidingen onderbroken en het water hoeft niet afgesloten te worden. De Calconditioner mag horizontaal, verticaal en/of deels om de hoek gemonteerd worden.

De CalConditioner is een duurzame en milieuvriendelijke waterontharder die u eenvoudig zelf kunt plaatsen om kalkaanslag te te verwijderen en te voorkomen. Goed voor uw gezondheid, goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee. Hij voorkomt kalkaanslag en kan bestaande kalkaanslag laag voor laag verwijderen uit apparaten die u al een tijd gebruikt. Het is dus nooit te laat om er mee te beginnen! Na zes maanden tot twee jaar zijn alle apparaten, warmtewisselaars en leidingen gegarandeerd schoon. De CalConditioner waterontharder is bovendien een goede investering die zichzelf snel terugverdient. U bespaart tot 50% op schoonmaakmiddelen, tot 30% op energie en u voorkomt dure reparaties. Deze besparing kan voor een gemiddeld gezin oplopen tot honderden euro’s per jaar. (EAN code: 7432238693670 ) (ID: 9200000070706915 CalConditioner) Zal je binnenkort eveneens opnieuw kleding kopen in Veldstreek ? Waterontharder CC750 in Veldstreek

Tafelen in Groningen

Meestal wordt jouw artikel “Waterontharder CC750” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro’s tot 100 euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante kth Onderdelen & Accessoires in de regio van Leek (Nederland).

Online in Leek

Er zijn verschillende opties om artikelen te zoeken in Veldstreek.


Er bestaan tal van winkels nabij Leek.

Meestal wil je het ook via het internet bestellen, bv. via bol !! www.boerenmagie.nl Waterontharder CC750 in Veldstreek