Waterdichte telefoonhoes voor Wiko Rainbow Lite met audio / koptelefoon doorgang, zwart , merk i12Cover (Kerkeind) ☆

Waterdichte telefoonhoes voor Wiko Rainbow Lite met audio / koptelefoon doorgang, zwart , merk i12Cover in Kerkeind

Geschikt voor: Wiko Rainbow | Wiko Rainbow Lite

Waterdichte hoes voor Wiko Rainbow Lite met audio / koptelefoon doorgang.
Op zoek naar een hoesje waarin uw Wiko Rainbow Lite veilig is te gebruiken in (de buurt van) water? Dan is dit een geschikt accessoire voor u! In deze waterdichte hoes is uw telefoon veilig beschermd tegen o.a. water, zand, stof en krassen.
Ideaal voor op vakantie
Deze water- en stofbestendige telefoonhoes is hét ideale accessoire voor op vakantie. Met de waterdichte telefoonhoes kunt u het touchscreen van uw Wiko Rainbow Lite gewoon blijven bedienen. Een extra voordeel van dit model is de 3,5 mm audiodoorgang. Dat maakt het mogelijk om (waterbestendige) oordopjes of een headset aan te sluiten. Handig om op het strand of aan het zwembad naar uw favoriete muziek te luisteren of te telefoneren, terwijl uw Wiko Rainbow Lite volledig beschermd wordt tegen onder andere water en zand. Of wat te denken van het maken van een te gekke onderwater video of foto?s van mooie koraalriffen tijdens het snorkelen.
Goede pasvorm voor Wiko Rainbow Lite
De universele waterdichte telefoonhoes is geschikt voor een Wiko Rainbow Lite.
Tip! De waterdichte telefoonhoes is niet alleen geschikt voor uw Wiko Rainbow Lite. U kunt hem natuurlijk ook gebruiken voor bijvoorbeeld uw reisdocumenten, medicijnen of geld.
Aanvullende informatie
Een band is meegeleverd om de hoes om uw nek te hangen of om de hem veilig mee in het water te nemen.
Let er voor gebruik wel op dat u de telefoonhoes op de juiste manier goed heeft gesloten alvorens gebruik in het water. Wij raden aan om het product eerst te testen met bijvoorbeeld een stuk (keuken)papier of iets dergelijks. Zo bent u er zeker van dat de hoes echt waterdicht is, voordat u de hoes gaat gebruiken met uw kostbare Wiko Rainbow Lite erin, hiervoor bent u zelf verantwoordelijk. (EAN code: 8719177211141 ) (ID: 9200000049523201 i12Cover) Zal je straks ook terug parfum kopen in Kerkeind ? Waterdichte telefoonhoes voor Wiko Rainbow Lite met audio / koptelefoon doorgang, zwart , merk i12Cover in Kerkeind

Shoppen in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw item “Waterdichte telefoonhoes voor Wiko Rainbow Lite met audio / koptelefoon doorgang, zwart , merk i12Cover” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot honderden euro 2018 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de streek van Sint-Michielsgestel (Nederland).

Bestellen? in Sint-Michielsgestel

Er zijn verschillende opties om artikelen te zoeken in Kerkeind.


Er bestaan tal van shops nabij Sint-Michielsgestel.

Vaak zul je het ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! boerenmagie.nl Waterdichte telefoonhoes voor Wiko Rainbow Lite met audio / koptelefoon doorgang, zwart , merk i12Cover in Kerkeind