Warmawear™ “Dual Fuel” en “Burst Power” Verwarmde Skihandschoenen op Batterijen -M (Heide) ☆☆☆☆

Warmawear™

Maat: M | Voor unisex | black

Door in deze verwarmde handschoenen gebruik te maken van “Burst Power” en “Dual Fuel”, twee innovatieve technologiën wordt de warmteafgifte van de handschoenen verhoogd en gaan de batterijen langer mee. Met “Burst Power” wordt na een opwarmtijd van 5 minuten automatisch om de 5 seconden het verwarmingselement in en uitgeschakeld. Dit zorgt voor gelijkmatige warmte zonder dat de batterijen constant gebruikt worden. Hierdoor wordt de levensduur van de batterijen aanzienlijk verlengd.
Deze handschoenen met “Dual Fuel” en “Burst Power” zijn een mooie aanvulling op onze populaire Warmawear™ reeks. Geniet van wintersporten, wandelingen, buiten werken en veel meer met deze sterke verwarmde skihandschoenen en laat kou nooit meer een spelbreker zijn om van winterse buitenactiviteiten te genieten.

Productinformatie:
Innovatieve “Burst Power” – verlengt de levensduur van batterijen met behoud van een constante temperatuur
De “Dual Fuel” technologie kan gebruikt worden om de warmteafgifte van de handschoenen te verhogen door warmtepacks met de energie van de batterijen te combineren.
Betrouwbare, zuinige koolstofvezel verwarmingselementen voor ca. 4 uur aangename warmte
Verwarmingselementen lopen door tot aan de vingertoppen, precies waar u de warmte het meeste nodig heeft.
Met “Instant Heat” worden de handschoenen al binnen enkele ogenblikken na het inschakelen warm
Unieke “Easy Switch” technologie maakt het mogelijk om met handschoenen aan de aan/uit-knop op de manchet te bedienen
Elastisch trekkoord en verstelbaar klittenband aan de manchet om regen, sneeuw en kou buiten te houden
Unieke Warmawear™ Tecsense™ vingertoppen – voer met handschoenen aan basishandelingen uit op een touchscreen
Ultra III Tec water- en winddichte stof beschermt uw handen tegen de elementen
Duim met ‘wisser’ – van vlek absorberend en niet krassend microvezel, handig om condens, regen of sneeuw van (ski)brillen af te vegen
Elastische stof rond de vingergewrichten voor optimale bewegingsvrijheid
Makkelijk bereikbare AA batterijhouder in een waterdicht compartiment met rits
Herlaadbare lithium polymeer batterij is ook verkrijgbaar
Opbergvak met ritssluiting voor uw sleutels, skipas, bankkaarten of voor een warmtepack

Specificaties:
Werkt op 3x type AA batterijen per handschoen (Niet inbegrepen)
Unisex geschikt voor man en vrouw
“Dual Fuel”
Het “Dual Fuel” systeem is een baanbrekende innovatie van Warmawear™ die warmtepacks met ons verwarmingssysteem op batterijen combineert voor nog meer verwarmingsopties.

Verleng de levensduur van de batterij door gebruik te maken van de tot maximaal 50°C warme warmtepacks en zo de batterij te sparen voor later gebruik
U komt met deze dunne warmtepacks nooit zonder warmte te zitten als u deze slimme, niet-electrische oplossing achter de hand houdt
Verhoog de hoeveelheid afgegeven warmte door het electrische verwarmingssysteem samen met warmtepacks te gebruiken
Deze dunne warmtepacks blijven in het opbergvak tot maximaal 6 uur warmte afgeven.

“Burst Power”
Het allernieuwste in verwarmde handschoen technologie, de baanbrekende “Burst Power” verwarmings technologie is een revolutionaire nieuwe benadering van het verwarmingsproces. “Burst Power” start automatisch, na een initiële opwarmtijd van 5 minuten, een cyclus van 5 seconden waarin de verwarming alternerend in en uitgeschakeld wordt. Op deze manier wordt niet alleen de gevoelstemperatuur constant gehouden, maar gaat de batterij ook langer mee.

Tecsense™ Vingertoppen
Met de Warmawear™ Tecsense™ vingertoppen kunt u met handschoenen aan basishandelingen uit op een touchscreen uitvoeren. Deze handschoenen hebben verder: Zowel de elastische stof rond de vingergewrichten als de zachte taktiele stof op de handpalmen zorgen voor een grotere flexibiliteit en beweeglijkheid. Een microvezel duimwisser gemaakt van een vlek absorberend en niet krassend materiaal, handig om condens, regen of sneeuw van (ski)brillen af te vegen.

Koolstofvezel Infrarood Verwarmingselementen
De verwarmingselementen bevinden zich op de rug van de hand en lopen door tot aan de vingertoppen, precies waar u de warmte het meeste nodig heeft. Het zal, met een volle batterij ca. drie en een half uur warmte afgeven. Deze tijd kan aanzienlijk worden verlengd als u het het elke keer maar voor een korte periode inschakelt en alleen als het nodig is. Dit gaat gemakkelijk dankzij onze “Easy Switch” technologie.

Verwarmingselementen zijn dan ook van onschatbare waarde voor iedereen die last heeft van de kou en dan vooral voor mensen met de ziekte van Raynaud , of iedereen die last heeft van milde artritis, omdat ze zorgen voor een betere doorbloeding.

Warmte Vasthoudende Manchet
Het elastische trekkoord in de manchet en de verstelbare velcro polsband voorkomen dat er warmte ontsnapt en houden sneeuw en koude lucht buiten. De handschoenen zijn gemaakt van water- en winddichte Ultra Tec III stof om uw handen tegen barre weersomstandigheden te beschermen. Deze eigenschappen zijn allemaal ontworpen voor extra isolatie en om de warmte binnen de handschoen te houden; en dankzij onze “Easy Switch” technologie en de Tecsense vingertoppen, is er geen noodzaak om de handschoenen uit te trekken totdat u weer binnenshuis bent. (EAN code: 5055837238992 ) (ID: 9200000084216179 ) Ga je binnenkort ook opnieuw speelgoed kopen in Heide ? Warmawear™

Online in Limburg

Meestal wordt jouw goed “Warmawear™ “Dual Fuel” en “Burst Power” Verwarmde Skihandschoenen op Batterijen -M” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot 100 euro 2018 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele goede sto in de regio van Leudal (Nederland).

Winkels in Leudal

Er zijn veel opties om koopwaar te vinden in Heide.


Er bestaan tal van shops nabij Leudal.

Misschien wil je het ook via het internet bestellen, bv. via bol !! boerenmagie.nl Warmawear™