Vogel’s Sound 4303 – Vloerstandaard voor Sonos PLAY:3 -Wit (Vitrival) ☆

Vogel's Sound 4303 - Vloerstandaard voor Sonos PLAY:3 -Wit in Vitrival

Plaatsing: Op de grond

Met de Vogel’s Sound 4303 vloerstandaard zet je je SONOS PLAY:3 in stijl neer waar je maar wilt.

Kenmerken

  • Hoogte 82 cm
  • Geïntegreerde power cord
  • Makkelijke installatie door geïnstalleerde speaker interface
  • Verticale of horizontale montage
  • High-end look & feel
  • TÜV NORD gecertificeerd

Haal meer uit je Sonos PLAY:3
Laat de Sonos PLAY:3 naadloos opgaan in je interieur door de luidspreker op de Vogel’s SOUND 4303 vloerstandaard te plaatsen. De vloerstandaard is 82 cm hoog, waardoor de luidspreker op oorniveau staat als je zit, de plek voor het beste geluid. Je kunt de luidspreker horizontaal of verticaal bevestigen voor de perfecte luisterpositie, zodat je waar dan ook in de kamer volop van uw Sonos kunt genieten.
De vloerstandaard van Vogel’s is een veilige steun voor je Sonos PLAY:3 en is verkrijgbaar in zwart of wit, zodat je de kleur van de steun kunt afstemmen op de kleur van de luidspreker. De installatie is een koud kunstje, dankzij de voorgemonteerde luidsprekerinterface en het geïntegreerde verlengsnoer.

Plaats de luidspreker daar waar het geluid het beste klinkt.
De Vogel’s vloerstandaard biedt je de flexibiliteit om de perfecte luisterpositie te kiezen voor je Sonos PLAY:3, waar dan ook in de kamer.
Wil je de luidsprekers liever hoog bevestigen, zodat ze uit de weg zijn? Kijk dan eens naar de Vogel’s wandsteun voor Sonos PLAY:3.
De wandsteunen en vloerstandaards van Vogel’s zijn ook verkrijgbaar voor Sonos PLAY:1 luidsprekers. (EAN code: 8712285329845 De Sonos standaard voor perfecte plaatsing van je Sonos speaker.) (ID: 9200000043135090 Vogel’s) Zal je zo meteen ook terug klus gerief kopen in Vitrival ? Vogel's Sound 4303 - Vloerstandaard voor Sonos PLAY:3 -Wit in Vitrival

Klussen in Namen

Meestal wordt jouw artikel “Vogel’s Sound 4303 – Vloerstandaard voor Sonos PLAY:3 -Wit” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot honderden euro 2018 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Speaker stands in de regio van Fosses-la-Ville (België).

Bestellen? in Fosses-la-Ville

Er zijn veel manieren om koopwaar aan te schaffen in Vitrival.


Er bestaan tal van winkels nabij Fosses-la-Ville.

Meestal kan je het ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! boerenmagie.nl Vogel's Sound 4303 - Vloerstandaard voor Sonos PLAY:3 -Wit in Vitrival