Viewsonic Viewpad 7x Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, Blauw, merk i12Cover (Baakhoven) ▷

Viewsonic Viewpad 7x Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, Blauw, merk i12Cover in Baakhoven

Geschikt voor: Lenco Tab 9702

Advies verkoopprijs: €28.95

Deze universele Diamond Class tablet hoes biedt een hoge standaard aan kwaliteit en betrouwbaarheid en is passend voor de Viewsonic Viewpad 7x.

De case is gemaakt van zeer stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming. Hierdoor is te voelen dat u met deze case kwaliteit in handen heeft.

De Viewsonic Viewpad 7x wordt stevig in de case vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de tablet het gemakkelijkst in de hoes.

Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is ook mooi afgewerkt met een metalen strip en het “Diamond Class” logo.

Deze case heeft een Multi Stand functie waardoor het mogelijk is de Viewsonic Viewpad 7x rechtop in landschap modus en in elke gewenste schuine positie te plaatsen. De drie gleuven waarin u het toestel kunt positioneren zorgen voor extra stabiliteit zodat deze niet weg zal glijden als hij schuin in de hoes staat.

Deze hoes is van het merk i12Cover.

(EAN code: 8718778129831 ) (ID: 9200000021963042 i12Cover) Ga je straks ook terug parfum bestellen in Baakhoven ? Viewsonic Viewpad 7x Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, Blauw, merk i12Cover in Baakhoven

Winkelen in Limburg

Meestal wordt jouw goed “Viewsonic Viewpad 7x Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, Blauw, merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot honderden euro 2018 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Hoesjes in de streek van Echt-Susteren (Nederland).

Winkels in Echt-Susteren

Er zijn verschillende manieren om koopwaar te zoeken in Baakhoven.


Er zijn veel shops nabij Echt-Susteren.

Meestal zul je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! boerenmagie.nl Viewsonic Viewpad 7x Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, Blauw, merk i12Cover in Baakhoven