View Cover voor Wiko Bloom 2, Hoes met Touch Venster, bruin , merk i12Cover (Wulveringem) ▷

View Cover voor Wiko Bloom 2, Hoes met Touch Venster, bruin , merk i12Cover in Wulveringem

Geschikt voor: Bloom2

Wiko Bloom 2 hoesje met handig venster (universeel).
Universeel View Cover insteekhoesje geschikt voor uw Wiko Bloom 2.
Naast goede bescherming heeft deze sleeve een groot voordeel ten opzichte van standaard sleeves, want hij is namelijk voorzien van een view cover. Het scherm van uw smartphone blijft hierdoor zichtbaar en te bedienen, terwijl het toestel veilig in het hoesje blijft zitten. Zo hoeft u uw Wiko Bloom 2 niet elke keer uit de sleeve te halen met de kans dat u het hem alsnog laat vallen.
Bekijk direct oproepen en notificaties
Deze universele sleeve met view cover biedt u de mogelijkheid om belangrijke notificaties te bekijken en eventueel gesprekken te accepteren/weigeren, zonder de smartphone uit de sleeve te hoeven halen. Zo bent u altijd binnen een handomdraai op de hoogte van bijvoorbeeld de tijd, batterij status en gemiste oproepen. Dit is te danken aan het touch venster aan de voorzijde. Toch blijft het scherm van uw Wiko Bloom 2 beschermd tegen krassen door het gebruik van een aanraakgevoelig soft touch plastic materiaal.
Goede bescherming
De view cover sleeve is vervaardigd van hoogwaardig PU-leer met een zachte microvezel voering aan de binnenzijde. Hierdoor is uw Wiko Bloom 2 goed beschermd tegen krassen, vuil en tot op zekere hoogte valschade. De knoopsluiting zorgt voor een betrouwbare sluiting en voorkomt dat de smartphone uit de sleeve kan glijden.
Aan de achterzijde zit, veilig achter de knoopsluiting, een extra vakje voor het opbergen van een pasje of een paar visitekaartjes.
Gratis verzending!
U heeft de keuze uit een volledig zwarte uitvoering en een bruin met zwarte uitvoering.
Merk: i12Cover
Kijkt u vaak even kort op uw Wiko Bloom 2 voor notificaties etc. dan is deze sleeve met view cover echt iets voor u! (EAN code: 8719177454166 ) (ID: 9200000052961820 i12Cover) Ga je straks eveneens terug klus gerief bestellen in Wulveringem ? View Cover voor Wiko Bloom 2, Hoes met Touch Venster, bruin , merk i12Cover in Wulveringem

Winkelen in West-Vlaanderen

Meestal wordt jouw artikel “View Cover voor Wiko Bloom 2, Hoes met Touch Venster, bruin , merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro’s tot 100 euro 2018 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de streek van Veurne (België).

Bestellen? in Veurne

Er zijn veel opties om artikelen te zoeken in Wulveringem.


Er bestaan veel winkels nabij Veurne.

Vaak kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! boerenmagie.nl View Cover voor Wiko Bloom 2, Hoes met Touch Venster, bruin , merk i12Cover in Wulveringem