View Cover voor Huawei Ascend G740 (Gammelke) ☆☆

View Cover voor Huawei Ascend G740 in Gammelke

Geschikt voor: Huawei Ascend G740

Huawei Ascend G740 hoesje met handig venster (universeel).
Universeel View Cover insteekhoesje geschikt voor uw Huawei Ascend G740.
Naast goede bescherming heeft deze sleeve een groot voordeel ten opzichte van standaard sleeves, want hij is namelijk voorzien van een view cover. Het scherm van uw smartphone blijft hierdoor zichtbaar en te bedienen, terwijl het toestel veilig in het hoesje blijft zitten. Zo hoeft u uw Huawei Ascend G740 niet elke keer uit de sleeve te halen met de kans dat u het hem alsnog laat vallen.
Bekijk direct oproepen en notificaties
Deze universele sleeve met view cover biedt u de mogelijkheid om belangrijke notificaties te bekijken en eventueel gesprekken te accepteren/weigeren, zonder de smartphone uit de sleeve te hoeven halen. Zo bent u altijd binnen een handomdraai op de hoogte van bijvoorbeeld de tijd, batterij status en gemiste oproepen. Dit is te danken aan het touch venster aan de voorzijde. Toch blijft het scherm van uw Huawei Ascend G740 beschermd tegen krassen door het gebruik van een aanraakgevoelig soft touch plastic materiaal.
Goede bescherming
De view cover sleeve is vervaardigd van hoogwaardig PU-leer met een zachte microvezel voering aan de binnenzijde. Hierdoor is uw Huawei Ascend G740 goed beschermd tegen krassen, vuil en tot op zekere hoogte valschade. De knoopsluiting zorgt voor een betrouwbare sluiting en voorkomt dat de smartphone uit de sleeve kan glijden.
Aan de achterzijde zit, veilig achter de knoopsluiting, een extra vakje voor het opbergen van een pasje of een paar visitekaartjes.
Gratis verzending!
U heeft de keuze uit een volledig zwarte uitvoering en een bruin met zwarte uitvoering.
Merk: i12Cover
Kijkt u vaak even kort op uw Huawei Ascend G740 voor notificaties etc. dan is deze sleeve met view cover echt iets voor u! (EAN code: 8719019595224 ) (ID: 9200000039320045 i12Cover) Ga je zo meteen ook terug parfum kopen in Gammelke ? View Cover voor Huawei Ascend G740 in Gammelke

Online in Overijssel

Meestal wordt jouw item “View Cover voor Huawei Ascend G740” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot 100 euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de regio van Dinkelland (Nederland).

Winkels in Dinkelland

Er zijn verschillende manieren om koopwaar te zoeken in Gammelke.


Er zijn veel winkels nabij Dinkelland.

Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! boerenmagie.nl View Cover voor Huawei Ascend G740 in Gammelke