“View Cover Sleeve Lenovo A7000, Hoes (L) met Touch Venster, zwart , merk i12Cover” (Folx-les-Caves) ☆☆☆☆


Geschikt voor: A7000

Lenovo A7000 cover met handig venster (universeel).
Universeel View Cover insteekhoesje geschikt voor uw Lenovo A7000.
Naast goede bescherming heeft deze sleeve een groot voordeel ten opzichte van standaard sleeves, want hij is namelijk voorzien van een view cover. Het scherm van uw smartphone blijft hierdoor zichtbaar en te bedienen, terwijl het toestel veilig in het cover blijft zitten. Zo hoeft u uw Lenovo A7000 niet elke keer uit de sleeve te halen met de kans dat u het hem alsnog laat vallen.
Bekijk direct oproepen en notificaties
Deze universele sleeve met view cover biedt u de mogelijkheid om belangrijke notificaties te bekijken en eventueel gesprekken te accepteren/weigeren, zonder de smartphone uit de sleeve te hoeven halen. Zo bent u altijd binnen een handomdraai op de hoogte van bijvoorbeeld de tijd, batterij status en gemiste oproepen. Dit is te danken aan het touch venster aan de voorzijde. Toch blijft het scherm van uw Lenovo A7000 beschermd tegen krassen door het gebruik van een aanraakgevoelig soft touch plastic materiaal.
Goede bescherming
De view cover sleeve is vervaardigd van hoogwaardig PU-leer met een zachte microvezel voering aan de binnenzijde. Hierdoor is uw Lenovo A7000 goed beschermd tegen krassen, vuil en tot op zekere hoogte valschade. De knoopsluiting zorgt voor een betrouwbare sluiting en voorkomt dat de smartphone uit de sleeve kan glijden.
Aan de achterzijde zit, veilig achter de knoopsluiting, een extra vakje voor het opbergen van een pasje of een paar visitekaartjes.
Gratis verzending!
U heeft de keuze uit een volledig zwarte uitvoering en een bruin met zwarte uitvoering.
Kijkt u vaak even kort op uw Lenovo A7000 voor notificaties etc. dan is deze sleeve met view cover echt iets voor u! (EAN code: 8719019860438 ) (ID: 9200000045416517 i12Cover) Zal je zo meteen ook terug speelgoed bestellen in Folx-les-Caves ?

Webshops in Waals Brabant

Meestal wordt jouw bestelling “”View Cover Sleeve Lenovo A7000, Hoes (L) met Touch Venster, zwart , merk i12Cover”” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot honderden euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de regio van Orp-Jauche (België).

Waar? in Orp-Jauche

Er zijn verschillende opties om deals te bestellen in Folx-les-Caves.


Er zijn veel winkels nabij Orp-Jauche.

Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! www.boerenmagie.nl