View Cover Htc Sensation Xe, Sleeve (Templeuve) ☆☆☆

View Cover Htc Sensation Xe, Sleeve in Templeuve

Geschikt voor: HTC Sensation | Htc Sensation Xe

Htc Sensation Xe hoesje met handig venster (universeel).
Universeel View Cover insteekhoesje geschikt voor uw Htc Sensation Xe.
Naast goede bescherming heeft deze sleeve een groot voordeel ten opzichte van standaard sleeves, want hij is namelijk voorzien van een view cover. Het scherm van uw smartphone blijft hierdoor zichtbaar en te bedienen, terwijl het toestel veilig in het hoesje blijft zitten. Zo hoeft u uw Htc Sensation Xe niet elke keer uit de sleeve te halen met de kans dat u het hem alsnog laat vallen.
Bekijk direct oproepen en notificaties
Deze universele sleeve met view cover biedt u de mogelijkheid om belangrijke notificaties te bekijken en eventueel gesprekken te accepteren/weigeren, zonder de smartphone uit de sleeve te hoeven halen. Zo bent u altijd binnen een handomdraai op de hoogte van bijvoorbeeld de tijd, batterij status en gemiste oproepen. Dit is te danken aan het touch venster aan de voorzijde. Toch blijft het scherm van uw Htc Sensation Xe beschermd tegen krassen door het gebruik van een aanraakgevoelig soft touch plastic materiaal.
Goede bescherming
De view cover sleeve is vervaardigd van hoogwaardig PU-leer met een zachte microvezel voering aan de binnenzijde. Hierdoor is uw Htc Sensation Xe goed beschermd tegen krassen, vuil en tot op zekere hoogte valschade. De knoopsluiting zorgt voor een betrouwbare sluiting en voorkomt dat de smartphone uit de sleeve kan glijden.
Aan de achterzijde zit, veilig achter de knoopsluiting, een extra vakje voor het opbergen van een pasje of een paar visitekaartjes.
Gratis verzending!
U heeft de keuze uit een volledig zwarte uitvoering en een bruin met zwarte uitvoering.
Merk: i12Cover
Kijkt u vaak even kort op uw Htc Sensation Xe voor notificaties etc. dan is deze sleeve met view cover echt iets voor u! (EAN code: 8719019592049 ) (ID: 9200000039318709 i12Cover) Zal je straks ook terug speelgoed kopen in Templeuve ? View Cover Htc Sensation Xe, Sleeve in Templeuve

Klussen in Henegouwen

Meestal wordt jouw artikel “View Cover Htc Sensation Xe, Sleeve” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot honderden euro 2018 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Hoesjes in de streek van Tournai (België).

Online in Tournai

Er zijn veel opties om deals te spotten in Templeuve.


Er zijn tal van shops nabij Tournai.

Vaak zul je het ook online bestellen, bv. via bol !! boerenmagie.nl View Cover Htc Sensation Xe, Sleeve in Templeuve