Vebos tv standaard Denon HEOS Home Cinema Soundbar wit (De Ryp / De Rijp) ☆☆☆

Vebos tv standaard Denon HEOS Home Cinema Soundbar wit in De Ryp / De Rijp

De tv standaard Denon HEOS Home Cinema Soundbar van Vebos

Met deze standaard voor je tv heb je een schitterende, standaard in huis gehaald. Voor een optimale tv sensatie is het zaak de tv op de goede plek in een ruimte te kunnen zetten. Hiervoor heb je een speciale standaard nodig.

Elegante standaard

De Vebos tv standaard is speciaal ontwikkeld voor je tv met hieronder uw Denon HEOS Home Cinema Soundbar. Deze standaard is verplaatsbaar waardoor je altijd de juiste opstelling kunt maken.

Afwerking witte standaard

De tv standaard is gemaakt van hoogwaardig staal. Qua afwerking is gekozen voor een mooie poedercoating in de kleur van uw interieur.

Montage en kabelgeleiding

De standaard kan op simpele wijze op de gewenste plek neergezet worden. De bijbehorende beugel en holle buis zorgen voor een nette kabelgeleiding.

Denon HEOS Home Cinema Soundbar

De Vebos tv standaard is geschikt om de Denon HEOS Home Cinema Soundbar onder je tv op te hangen.

VESA

De Vebos tv standaard is geschikt voor VESA 100×100, 200×100, 200×200, 200×300, 300×300, 400×300, 400×400

Bestellen?

De Vebos tv standaard Denon HEOS Home Cinema Soundbar wit bestel je in de webshop van Vebos. Heb je nog vragen? Neem nu vrijblijvend contact met ons op.

Specificaties:
Materiaal: Staal
Kleur: Wit
Hoogte: 117 cm
Voet: 48 cm
Gewicht: 15 kilo
Geschikt voor Denon HEOS Home Cinema Soundbar
TV formaat: 32 inch t/m 55 inch
Maximaal Totaal gewicht tv: 35 KG

inclusief bevestigingsmateriaal

(EAN code: 8719325089639 ) (ID: 9200000083154533 Vebos) Zal je straks eveneens opnieuw speelgoed bestellen in De Ryp / De Rijp ? Vebos tv standaard Denon HEOS Home Cinema Soundbar wit in De Ryp / De Rijp

Shoppen in Friesland

Meestal wordt jouw bestelling “Vebos tv standaard Denon HEOS Home Cinema Soundbar wit” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot honderden euro 2018 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Elektronica in de streek van Ferwerderadiel (Nederland).

Waar? in Ferwerderadiel

Er zijn verschillende opties om artikelen te bestellen in De Ryp / De Rijp.


Er zijn veel winkels nabij Ferwerderadiel.

Misschien zul je het ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! www.boerenmagie.nl Vebos tv standaard Denon HEOS Home Cinema Soundbar wit in De Ryp / De Rijp