Vebos portable muurbeugel Sonos Play 1 wit (Itterbeek) ☆☆☆☆

Vebos portable muurbeugel Sonos Play 1 wit in Itterbeek

Op zoek naar een muurbeugel waarmee je de Sonos Play 1 overal neer kunt hangen zonder extra handelingen? Dan kun je terecht bij Vebos. Je bestelt bij ons deze portable muurbeugel waarmee de Sonos Play 1 overal is op te hangen door het geweldige schuifsysteem.

Portable muurbeugel?
Met de portable muurbeugel van Vebos kun je de Sonos Play 1 ophangen door hem eenvoudig van bovenaf in de muurbeugel te schuiven. De set komt met twee of meer muurbeugels die je eenvoudig ophangt in je woonkamer, keuken, terras, kantoor of badkamer. Zo hang je de Sonos Play 1 op de gewenste plek, eenvoudig in de muurbeugel!

Sonos Play 1
Met de Sonos Play 1 heb je een schitterende, draadloze speaker in huis gehaald. Voor een optimale geluidssensatie is het zaak de speakers op de goede plek in een ruimte te hangen. Hiervoor ben je een speciale muurbeugel nodig.

Afwerking witte muurbeugel
De muurbeugel voor de Sonos Play 1 is gemaakt van hoogwaardig staal. Qua afwerking is gekozen voor een mooie poedercoating in de kleur van uw witte Sonos Play 1 luidspreker.

Montage en schuifsysteem
De muurbeugel kan op simpele wijze op de gewenste plek gemonteerd worden. De bijbehorende beugel schuift je eenvoudig in de muurbeugel.

Bestellen?
De Vebos portable muurbeugel Sonos Play 1 wit bestel je in de webshop van Vebos. Heb je nog vragen? Neem nu vrijblijvend contact met ons op.

Specificaties:
Materiaal: Staal
Kleur: Wit
Lengte: 6 cm
Breedte: 3.0 cm
Gewicht: 150 gram
Afstand tot muur: 1,6 cm
inclusief bevestigingsmateriaal (EAN code: 8719189050608 De muurbeugel met handige slide functie) (ID: 9200000053061740 Vebos) Zal je straks eveneens terug speelgoed aanschaffen in Itterbeek ? Vebos portable muurbeugel Sonos Play 1 wit in Itterbeek

Online in Vlaams Brabant

Meestal wordt jouw item “Vebos portable muurbeugel Sonos Play 1 wit” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot honderden euro 2018 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede electronics Elektronica in de regio van Dilbeek (België).

Bestellen? in Dilbeek

Er zijn verschillende manieren om items te vinden in Itterbeek.


Er bestaan veel shops nabij Dilbeek.

Meestal zul je het ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! WWW.boerenmagie.nl Vebos portable muurbeugel Sonos Play 1 wit in Itterbeek