UTP netwerkkabel geel – CAT6a – 5 meter (Zoeterwoude-Rijndijk) ☆☆☆

UTP netwerkkabel geel - CAT6a - 5 meter in Zoeterwoude-Rijndijk

UTP netwerkkabel geel – CAT6a

Deze UTP CAT6a Gigabit netwerkkabel kunt u gebruiken om een computer, notebook, switch of ander apparaat te verbinden met een modem of router. De kabel is voorzien van een snagless plug en de volkoperen getwiste aders zijn ‘recht’ aangesloten (straight). De mantel is halogeenvrij (LSZH).

Kenmerken:

– CAT6a: geschikt voor Gigabit snelheden (10GBase-T)
– maximale bandbreedte: 500 MHz
– 100% getest op component level
– niet afgeschermd (UTP)
– straight aangesloten (recht)
– getwiste aderparen
– volkoperen aders (CU): geen CCA (aluminium) of CCS (staal)
– American Wire Gauge: AWG 26
– snagless plug ter bescherming van het ‘klik klemmetje’
– ontvlambaarheidsstandaard: UL 94 V-2
– kabel met halogeenvrije mantel (LSZH / LSOH)
– maximale buigradius: 50 mm
– RoHS, UL 94 V-2 en ANSI/TIA 568-C.2
– volgt specificatie EIA/TIA 568B

CAT6a

Deze kabel volgt de CAT6a specificatie, wat betekent dat deze gebruikt kan worden in netwerken tot 10 Gbit/s (Gigabit netwerken), met een bandbreedte van 500 MHz. Uiteraard kan deze kabel ook uitstekend gebruikt worden in CAT5 (tot 100Mbit/s) of CAT6 (tot 1000Mbit/s) netwerken. Aangezien veel providers in Nederland steeds hogere internetsnelheden aanbieden is het aan te bevelen een CAT6a kabel te gebruiken.

100% getest op component level

Tussen de specificaties die de fabrikant aan een kabel geeft en de daadwerkelijke prestaties van dezelfde kabel kan nogal eens verschil zitten. Om zeker te zijn dat de prestaties van deze kabel perfect aansluiten op de specificaties is deze kabel op component level getest. Dat betekent dat alle onderdelen (componenten) binnen dit product los van elkaar getest zijn.

UTP

Deze kabel heeft geen afscherming. Een netwerkkabel zonder afscherming wordt aangeduid als UTP (Unshielded Twisted Pair).

Verschil tussen straight en crossed netwerkkabels

Een normale netwerkkabel die gebruikt wordt om bijvoorbeeld een printer, hub, modem, router of switch te verbinden met een computer of notebook wordt ook wel een straight (rechte) kabel genoemd. Wanneer twee computers of een notebook en een computer met elkaar verbonden moeten worden, kan een crossed (gekruisde) kabel gebruikt worden.

Getwiste paren

Door aders bij tweeaderige kabels rond elkaar te winden wordt elektromagnetische interferentie vermeden. Netwerkkabels voor computernetwerken hebben vier aderparen die te herkennen zijn aan dezelfde kleuren.

Snagless Plugs

Deze netwerkkabel is uniek door zijn speciale ‘snagless, moulded strain relief’ pluggen. Deze zorgen voor extra bescherming en verzekeren een goede verbinding tussen kabel en plug. De bescherming bij de lip zorgt ervoor dat deze niet afbreekt. Zo is deze kabel uitermate geschikt voor toepassingen waarbij de kabel vaak aan- en losgekoppeld wordt.

LSZH (low smoke zero halogen)

Low smoke zero halogen kan in het Nederlands aangeduid worden als halogeenvrij of nul-halogeen. Dit is een aanduiding op materialen die de eigenschap moeten hebben om bij doorbranding weinig giftige gassen vrij te geven, alsook weinig rook te ontwikkelen. Behalve het directe gevaar voor mens, dier en milieu kunnen giftige gassen ook elektronica aantasten. De gevolgen hiervan kunnen zelfs in een later stadium mogelijke storingen veroorzaken. Door halogeenvrije materialen toe te passen kunnen deze gevaren aanzienlijk worden gereduceerd. Isolerende mantel van (data)kabels kunnen halogeenvrij geproduceerd worden. (EAN code: 7611990156788 ) (ID: 9200000061504333 ROLINE) Ga je straks ook terug klus gerief kopen in Zoeterwoude-Rijndijk ? UTP netwerkkabel geel - CAT6a - 5 meter in Zoeterwoude-Rijndijk

Online in Zuid-Holland

Meestal wordt jouw artikel “UTP netwerkkabel geel – CAT6a – 5 meter” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot honderden euros 2018 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante computer Internetkabels in de regio van Zoeterwoude (Nederland).

Waar? in Zoeterwoude

Er zijn verschillende manieren om deals te bestellen in Zoeterwoude-Rijndijk.


Er bestaan veel shops nabij Zoeterwoude.

Meestal wil je het ook online aanschaffen, bv. via bol !! boerenmagie.nl UTP netwerkkabel geel - CAT6a - 5 meter in Zoeterwoude-Rijndijk