Uniek Hoesje voor de Prestigio Multipad 2 Pro Duo 7.0 – Multi-stand Cover, bruin , merk i12Cover (Het Stift) ▷

Uniek Hoesje voor de Prestigio Multipad 2 Pro Duo 7.0 - Multi-stand Cover, bruin , merk i12Cover in Het Stift

Geschikt voor: Prestigio Multipad 2 Pro Duo

Unieke universele PU leren hoes met Multi-stand geschikt voor uw Prestigio Multipad 2 Pro Duo 7.0.
Deze hoes heeft een uniek bevestigingssysteem. U bevestigt uw Prestigio Multipad 2 Pro Duo 7.0 door middel van vier verplaatsbare opzetstukjes voorzien van klittenband in de cover. De gemakkelijke en stevige bevestiging zorgt er tevens voor dat alle functies aan de zijkant van uw Prestigio Multipad 2 Pro Duo 7.0 vrij toegankelijk blijven in de case.
De cover is gemaakt van stevig PU leer en verkrijgbaar in diverse kleuren. De voering is heerlijk zacht. Hierdoor biedt de hoes een betrouwbare bescherming tegen krassen, vlekken en lichte stoten. Ideaal voor bijvoorbeeld vervoer in een tas, rugzak of koffer.
De case heeft een handige multi-stand. Ook deze maakt slim gebruik van klittenband, waardoor uw Prestigio Multipad 2 Pro Duo 7.0 in een ontelbaar aantal standen is neer te zetten. Zo vindt u altijd de ideale kijkhoek. Handig voor het lezen, typen of bekijken van media.
Al met al is deze beschermhoes een ideaal accessoire voor o.a. uw Prestigio Multipad 2 Pro Duo 7.0. De cover wordt gesloten met een stevige elastische band.
NB : Buitenmaat van de hoes is: 210 x 139 mm
De hoes is van het merk i12Cover. (EAN code: 8718778802376 ) (ID: 9200000027678184 i12Cover) Zal je zo meteen ook opnieuw speelgoed bestellen in Het Stift ? Uniek Hoesje voor de Prestigio Multipad 2 Pro Duo 7.0 - Multi-stand Cover, bruin , merk i12Cover in Het Stift

Klussen in Overijssel

Meestal wordt jouw bestelling “Uniek Hoesje voor de Prestigio Multipad 2 Pro Duo 7.0 – Multi-stand Cover, bruin , merk i12Cover” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen lopen uiteen een paar �,� tot 100 euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Hoesjes in de streek van Dinkelland (Nederland).

Waar? in Dinkelland

Er zijn verschillende opties om items te vinden in Het Stift.


Er bestaan tal van shops nabij Dinkelland.

Misschien kan je hem ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! boerenmagie.nl Uniek Hoesje voor de Prestigio Multipad 2 Pro Duo 7.0 - Multi-stand Cover, bruin , merk i12Cover in Het Stift