“””Uniek Hoesje voor de Huawei Mediapad X1 – Multi-stand Cover, Blauw, merk i12Cover””” (Kavelingen) ☆☆


Geschikt voor: Huawei Mediapad | Huawei Mediapad X1

Advies verkoopprijs: €25.95

Unieke universele PU leren hoes met Multi-stand geschikt voor uw Huawei Mediapad X1.

Deze hoes heeft een uniek bevestigingssysteem. U bevestigt uw Huawei Mediapad X1 door middel van vier verplaatsbare opzetstukjes voorzien van klittenband in de cover. De gemakkelijke en stevige bevestiging zorgt er tevens voor dat alle functies aan de zijkant van uw Huawei Mediapad X1 vrij toegankelijk blijven in de case.

De cover is gemaakt van stevig PU leer en verkrijgbaar in diverse kleuren. De voering is heerlijk zacht. Hierdoor biedt de hoes een betrouwbare bescherming tegen krassen, vlekken en lichte stoten. Ideaal voor bijvoorbeeld vervoer in een tas, rugzak of koffer.

De case heeft een handige multi-stand. Ook deze maakt slim gebruik van klittenband, waardoor uw Huawei Mediapad X1 in een ontelbaar aantal standen is neer te zetten. Zo vindt u altijd de ideale kijkhoek. Handig voor het lezen, typen of bekijken van media.

Al met al is deze beschermhoes een ideaal accessoire voor o.a. uw Huawei Mediapad X1. De cover wordt gesloten met een stevige elastische band.

NB : Buitenmaat van de hoes is: 210 x 139 mm

De hoes is van het merk i12Cover.

(EAN code: 8718778800969 ) (ID: 9200000027677199 i12Cover) Ga je binnenkort eveneens opnieuw klus gerief aanschaffen in Kavelingen ?

Winkelen in Drenthe

Meestal wordt jouw artikel “”””Uniek Hoesje voor de Huawei Mediapad X1 – Multi-stand Cover, Blauw, merk i12Cover”””” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen lopen uiteen een paar �,� tot 100 euro 2018 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Hoesjes in de regio van Borger-Odoorn (Nederland).

Winkels in Borger-Odoorn

Er zijn veel manieren om koopwaar te vinden in Kavelingen.


Er zijn veel shops nabij Borger-Odoorn.

Vaak kan je het ook via het internet bestellen, bv. via bol !! WWW.boerenmagie.nl