“Uniek Hoesje voor de Hisense Sero 7 Pro – Multi-stand Cover, Bruin, merk i12Cover” (Giethoorn) ☆


Geschikt voor: Hisense Sero 7 Pro

Advies verkoopprijs: €25.95

Unieke universele PU leren hoes met Multi-stand geschikt voor uw Hisense Sero 7 Pro.

Deze hoes heeft een uniek bevestigingssysteem. U bevestigt uw Hisense Sero 7 Pro door middel van vier verplaatsbare opzetstukjes voorzien van klittenband in de cover. De gemakkelijke en stevige bevestiging zorgt er tevens voor dat alle functies aan de zijkant van uw Hisense Sero 7 Pro vrij toegankelijk blijven in de case.

De cover is gemaakt van stevig PU leer en verkrijgbaar in diverse kleuren. De voering is heerlijk zacht. Hierdoor biedt de hoes een betrouwbare bescherming tegen krassen, vlekken en lichte stoten. Ideaal voor bijvoorbeeld vervoer in een tas, rugzak of koffer.

De case heeft een handige multi-stand. Ook deze maakt slim gebruik van klittenband, waardoor uw Hisense Sero 7 Pro in een ontelbaar aantal standen is neer te zetten. Zo vindt u altijd de ideale kijkhoek. Handig voor het lezen, typen of bekijken van media.

Al met al is deze beschermhoes een ideaal accessoire voor o.a. uw Hisense Sero 7 Pro. De cover wordt gesloten met een stevige elastische band.

NB : Buitenmaat van de hoes is: 210 x 139 mm

De hoes is van het merk i12Cover.

(EAN code: 8718778365413 ) (ID: 9200000021958177 i12Cover) Zal je binnenkort eveneens opnieuw speelgoed kopen in Giethoorn ?

Online in Overijssel

Meestal wordt jouw bestelling “”Uniek Hoesje voor de Hisense Sero 7 Pro – Multi-stand Cover, Bruin, merk i12Cover”” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot 100 euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Hoesjes in de regio van Steenwijkerland (Nederland).

Bestellen? in Steenwijkerland

Er zijn veel opties om koopwaar te zoeken in Giethoorn.


Er bestaan tal van winkels nabij Steenwijkerland.

Meestal kan je het ook online aanschaffen, bv. via bol.com !! WWW.boerenmagie.nl