Uniek Hoesje voor de Eken C70 – Multi-stand Cover, Bruin, merk i12Cover (Noordgouwe) ☆

Uniek Hoesje voor de Eken C70 - Multi-stand Cover, Bruin, merk i12Cover in Noordgouwe

Geschikt voor: Eken C70

Advies verkoopprijs: €25.95

Unieke universele PU leren hoes met Multi-stand geschikt voor uw Eken C70.

Deze hoes heeft een uniek bevestigingssysteem. U bevestigt uw Eken C70 door middel van vier verplaatsbare opzetstukjes voorzien van klittenband in de cover. De gemakkelijke en stevige bevestiging zorgt er tevens voor dat alle functies aan de zijkant van uw Eken C70 vrij toegankelijk blijven in de case.

De cover is gemaakt van stevig PU leer en verkrijgbaar in diverse kleuren. De voering is heerlijk zacht. Hierdoor biedt de hoes een betrouwbare bescherming tegen krassen, vlekken en lichte stoten. Ideaal voor bijvoorbeeld vervoer in een tas, rugzak of koffer.

De case heeft een handige multi-stand. Ook deze maakt slim gebruik van klittenband, waardoor uw Eken C70 in een ontelbaar aantal standen is neer te zetten. Zo vindt u altijd de ideale kijkhoek. Handig voor het lezen, typen of bekijken van media.

Al met al is deze beschermhoes een ideaal accessoire voor o.a. uw Eken C70. De cover wordt gesloten met een stevige elastische band.

NB : Buitenmaat van de hoes is: 210 x 139 mm

De hoes is van het merk i12Cover.

(EAN code: 8718778054119 ) (ID: 9200000021954481 i12Cover) Ga je binnenkort ook opnieuw klus gerief bestellen in Noordgouwe ? Uniek Hoesje voor de Eken C70 - Multi-stand Cover, Bruin, merk i12Cover in Noordgouwe

Webshops in Zeeland

Meestal wordt jouw goed “Uniek Hoesje voor de Eken C70 – Multi-stand Cover, Bruin, merk i12Cover” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot honderden euro 2018 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Hoesjes in de streek van Schouwen-Duiveland (Nederland).

Online in Schouwen-Duiveland

Er zijn veel manieren om items te spotten in Noordgouwe.


Er bestaan veel shops nabij Schouwen-Duiveland.

Misschien zul je hem ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! boerenmagie.nl Uniek Hoesje voor de Eken C70 - Multi-stand Cover, Bruin, merk i12Cover in Noordgouwe