Uniek Hoesje voor de Aluratek Cinepad At107f – Multi-stand Cover, Wit, merk i12Cover (Wormerveer) ☆

Uniek Hoesje voor de Aluratek Cinepad At107f - Multi-stand Cover, Wit, merk i12Cover in Wormerveer

Geschikt voor: Aluratek Cinepad At107f

Advies verkoopprijs: €25.95

Unieke universele PU leren hoes met Multi-stand geschikt voor uw Aluratek Cinepad At107f.

Deze hoes heeft een uniek bevestigingssysteem. U bevestigt uw Aluratek Cinepad At107f door middel van vier verplaatsbare opzetstukjes voorzien van klittenband in de cover. De gemakkelijke en stevige bevestiging zorgt er tevens voor dat alle functies aan de zijkant van uw Aluratek Cinepad At107f vrij toegankelijk blijven in de case.

De cover is gemaakt van stevig PU leer en verkrijgbaar in diverse kleuren. De voering is heerlijk zacht. Hierdoor biedt de hoes een betrouwbare bescherming tegen krassen, vlekken en lichte stoten. Ideaal voor bijvoorbeeld vervoer in een tas, rugzak of koffer.

De case heeft een handige multi-stand. Ook deze maakt slim gebruik van klittenband, waardoor uw Aluratek Cinepad At107f in een ontelbaar aantal standen is neer te zetten. Zo vindt u altijd de ideale kijkhoek. Handig voor het lezen, typen of bekijken van media.

Al met al is deze beschermhoes een ideaal accessoire voor o.a. uw Aluratek Cinepad At107f. De cover wordt gesloten met een stevige elastische band.

NB : Buitenmaat van de hoes is: 210 x 139 mm

De hoes is van het merk i12Cover.

(EAN code: 8718778248556 ) (ID: 9200000021957478 i12Cover) Ga je zo meteen eveneens terug make up bestellen in Wormerveer ? Uniek Hoesje voor de Aluratek Cinepad At107f - Multi-stand Cover, Wit, merk i12Cover in Wormerveer

Webshops in Noord-Holland

Meestal wordt jouw goed “Uniek Hoesje voor de Aluratek Cinepad At107f – Multi-stand Cover, Wit, merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot honderden euro 2018 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede electronics Hoesjes in de streek van Zaanstad (Nederland).

Online in Zaanstad

Er zijn veel manieren om items te zoeken in Wormerveer.


Er bestaan veel shops nabij Zaanstad.

Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via bol.com !! www.boerenmagie.nl Uniek Hoesje voor de Aluratek Cinepad At107f - Multi-stand Cover, Wit, merk i12Cover in Wormerveer