Trekstor Ebook Reader Pyrus 2 Led Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, Wit, merk i12Cover (Balâtre) ▷

Trekstor Ebook Reader Pyrus 2 Led Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, Wit, merk i12Cover in Balâtre

Geschikt voor: Trekstor Ebook Reader Pyrus

Advies verkoopprijs: €28.95

Deze universele Diamond Class tablet hoes biedt een hoge standaard aan kwaliteit en betrouwbaarheid en is passend voor de Trekstor Ebook Reader Pyrus 2 Led.

De case is gemaakt van zeer stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming. Hierdoor is te voelen dat u met deze case kwaliteit in handen heeft.

De Trekstor Ebook Reader Pyrus 2 Led wordt stevig in de case vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de tablet het gemakkelijkst in de hoes.

Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is ook mooi afgewerkt met een metalen strip en het “Diamond Class” logo.

Deze case heeft een Multi Stand functie waardoor het mogelijk is de Trekstor Ebook Reader Pyrus 2 Led rechtop in landschap modus en in elke gewenste schuine positie te plaatsen. De drie gleuven waarin u het toestel kunt positioneren zorgen voor extra stabiliteit zodat deze niet weg zal glijden als hij schuin in de hoes staat.

Deze hoes is van het merk i12Cover.

(EAN code: 8718778367134 ) (ID: 9200000021964494 i12Cover) Ga je straks eveneens opnieuw speelgoed aanschaffen in Balâtre ? Trekstor Ebook Reader Pyrus 2 Led Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, Wit, merk i12Cover in Balâtre

Klussen in Namen

Meestal wordt jouw goed “Trekstor Ebook Reader Pyrus 2 Led Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, Wit, merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen lopen uiteen een paar euro’s tot honderden euro 2018 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Hoesjes in de streek van Jemeppe-sur-Sambre (België).

Online in Jemeppe-sur-Sambre

Er zijn veel opties om items te zoeken in Balâtre.


Er zijn veel shops nabij Jemeppe-sur-Sambre.

Misschien wil je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol !! boerenmagie.nl Trekstor Ebook Reader Pyrus 2 Led Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, Wit, merk i12Cover in Balâtre