THOR Screen Glass Edge to Edge for iPhone 6/6S/7/8 black (Molenbelt) ☆☆

THOR Screen Glass Edge to Edge for iPhone 6/6S/7/8 black in Molenbelt

Geschikt voor: iPhone 7 | iPhone 6 (s)

Edge to Edge Screenprotector van THOR voor iPhone 7/6(S)

Deze THOR Screenprotector, gemaakt van veiligheids- glas beschermt het volledige scherm van je iPhone 7 en 6(S) van rand tot rand. Er wordt namelijk rekening gehouden met de aflopende randen van de iPhone. De hoeken en zijkanten worden mooi afgedekt door de zwarte of witte cover die aan de glazen screen protector is gehecht.

Volledig van rand tot rand

Dit zorg voor uitstekende bescherming zonder dat je voelt dat er een screenprotector op je scherm zit. De glazen Edge to Edge screenprotector van THOR is helder en transparant en super sterk (9H). De hardheid is te vergelijken met die van staal. Deze glazen screenprotector vormt een krasbestendige laag op het scherm van je iPhone 7 zodat krassen en vuil het touchscreen niet beschadigen.

Extra film laagje tegen vette vingers

Voorzien van een coating die vette vingers op het scherm minder zichtbaar maakt. Het gebruikte geharde veiligheidsglas is veilig in gebruik.

Neem voor het beste resultaat de tijd om de THOR Edge to Edge Glass protector netjes en secuur aan te brengen op je iPhone 7 / 6S.

  • Premium Edge to Edge glazen screenprotector (9H)
  • iPhone 7 scherm wordt volledig van rand tot rand beschermd
  • Zonder afbreuk te doen aan de gevoeligheid van het scherm
  • Zeer transparant en helder
  • Voorzien van oleophobic coating tegen vingerafdrukken
  • 100% veiligheidsglas
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Geschikt voor de iPhone 7 en iPhone 6(S)
  • Bekijk alle iPhone 7 Screen Protectors

(EAN code: 4029948055343 ) (ID: 9200000072533037 Thor) Ga je zo meteen ook terug parfum kopen in Molenbelt ? THOR Screen Glass Edge to Edge for iPhone 6/6S/7/8 black in Molenbelt

Winkelen in Overijssel

Meestal wordt jouw goed “THOR Screen Glass Edge to Edge for iPhone 6/6S/7/8 black” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot honderden euro 2018 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede electronics Screenprotectors in de regio van Deventer (Nederland).

Bestellen? in Deventer

Er zijn veel manieren om koopwaar te bestellen in Molenbelt.


Er zijn tal van shops nabij Deventer.

Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! boerenmagie.nl THOR Screen Glass Edge to Edge for iPhone 6/6S/7/8 black in Molenbelt