Tefal Fry Delight FX1000 – Heteluchtfriteuse (Oosterhof) ☆☆☆☆

Tefal Fry Delight FX1000 - Heteluchtfriteuse in Oosterhof

Voor 800 gram frites

Heerlijke en knapperige gerechten met weinig tot geen olie!*
Je beste vriend in de keuken!
Frituur gezonder met hete lucht! Met de nieuwe Tefal Fry Delight heteluchtfriteuse bereid je heerlijke, knapperige gerechten met weinig tot geen olie*. Fry Delight maakt gebruik van de 3D Air Pulse Technology, waarmee je op een makkelijke, snelle en gezondere manier kunt koken. Deze innovatieve technologie combineert het bovenste verwarmingselement met een hete luchtstroom. Door te koken met hete lucht krijgt het eten een knapperige buitenkant, terwijl het van binnen lekker zacht blijft. Denk maar eens aan heerlijk, knapperige frietjes of snacks als kroketten en bitterballen. Fry Delight laat je ervaren dat gezonder eten ook erg lekker kan zijn!

Met Fry Delight kun je meer dan alleen frituren: frituur, grill, bak en braad al je favoriete gerechten Fry Delight combineert 4 verschillende kookwijzen in één apparaat. Hierdoor houd je veel ruimte over in je keuken. Dankzij het moderne design staat de Fry Delight ook nog eens mooi op je aanrecht.

Makkelijk in gebruik
Ook in gebruik laat de Fry Delight niets te wensen over; stel de thermostaat en de timer in, voeg je gerecht toe en koken maar! Fry Delight is erg snel: je bereidt bijvoorbeeld al 2 porties frietjes in slechts 15 minuten**. Zo houd je tijd over voor andere leuke dingen. Na de kookcyclus kun je de binnenpan en het mandje in de vaatwasmachine reinigen en dankzij de anti-aanbaklaag is schoonmaken met de hand ook heel makkelijk.

Andere voordelen ten opzichte van een traditionele friteuse
Je herkent het vast wel: de nare vetluchtjes van een traditionele friteuse waarbij de gerechten vaak o-zo-lekker, maar helaas ook minder gezond zijn? Dankzij de heteluchtcirculatie van Fry Delight is de toevoeging van olie niet of nauwelijks* nodig, waardoor er minder nare vetluchtjes vrij komen en de gerechten gezonder bereid kunnen worden.

Belangrijkste specificaties:
• Inhoud 800g
• Timer instelbaar tot 30 min.
• 2 porties frietjes in 15 minuten**
• Geen last van nare vetluchtjes
• Regelbare thermostaat aanpasbaar tussen 150°C en 200°C voor optimale resultaten
• Vaatwasmachinebestendig

Frituren
Wil je graag frituren, maar voel je je schuldig omdat het vaak minder gezond is? Met Fry Delight frituur je met hete lucht én vaak zonder de toevoeging van olie, waardoor je de gerechten op een gezondere manier kunt bereiden dan in een traditionele friteuse. Bereid bijvoorbeeld heerlijk knapperige frietjes, donuts, zeevruchten en snacks zoals kroketten en bitterballen in de Fry Delight.

Grillen
Heerlijk gegrilde biefstuk, vis, kipdrumsticks of spiesjes bereiden? Dankzij de regelbare temperatuur kun je de Fry Delight instellen tot 200°C, schroeit het gerecht snel dicht en blijft het lekker sappig van binnen.

Bakken
Zelfs aan de echte zoetekauw is gedacht. Bak heerlijke koekjes, muffins, brownies en taart in de Fry Delight en maak indruk op je visite!

Braden
De Fry Delight is nog veelzijdiger dan je dacht: zelfs het braden van heerlijke kippenpootjes, gehaktballetjes en rollade is mogelijk! (EAN code: 3045386373956 ) (ID: 9200000065666803 Tefal) Ga je straks eveneens opnieuw kleding bestellen in Oosterhof ? Tefal Fry Delight FX1000 - Heteluchtfriteuse in Oosterhof

Tafelen in Gelderland

Meestal wordt jouw goed “Tefal Fry Delight FX1000 – Heteluchtfriteuse” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen lopen uiteen een paar �,� tot honderden euro 2018 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Hetelucht friteuses in de streek van Epe (Nederland).

Bestellen? in Epe

Er zijn verschillende opties om koopwaar aan te schaffen in Oosterhof.


Er bestaan veel shops nabij Epe.

Vaak kan je het ook via het internet aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! boerenmagie.nl Tefal Fry Delight FX1000 - Heteluchtfriteuse in Oosterhof