Tamron SP AF 70-300mm – F4-5.6 Di VC USD – telezoom lens – Geschikt voor Canon (Ham-sur-Sambre) ▷

Tamron SP AF 70-300mm - F4-5.6 Di VC USD - telezoom lens - Geschikt voor Canon in Ham-sur-Sambre

Geschikt voor Canon spiegelreflexcamera’s

De Tamron SP 70-300mm F4-5.6 Di VC USD is een allround telezoomlens. Het objectief is geschikt voor Full-Frame en APS-C formaat spiegelreflexcamera’s van Canon. Bij het gebruik op een APS-C formaat dien je rekening te houden met de cropfactor. De cropfactor bij Canon is 1.5 wat zorgt voor een brandpuntafstand van 105-450mm. De cameralens is onderdeel van de Super Performance serie. De Super Performance Serie van Tamron produceren hoge beeldkwaliteit tot in de fijnste details.

Lensopties
De lens beschikt over een aantal lensopties waardoor het makkelijker wordt om de perfecte foto’s te schieten. Deze lens is geschikt voor natuurfotografie en om bewegende onderwerpen te fotografen. De beeldstabilisatie (VC) vangt trillingen op en corrigeert deze. Zo krijg je alsnog scherpe foto’s met een minder vaste hand of bij bewegende onderwerpen. De Utrasonische scherpstelmotor (USD) zorgt voor snelle, stille en automatische scherpstelling. Wil je hier geen gebruik van maken dan kan je dit direct overzetten naar de manuele focus. Ten slotte beschikt deze lens over een macrofunctie met een vergrotingsfactor van 1:4.

Kenmerken
– Min. Brandpuntsafstand: 70 mm
– Max. brandpuntsafstand: 300 mm
– Optische zoom: 4.3x
– Autofocus
– Stille & snelle scherpstelmotor
– Grootste lensopening: 4-5.6 F/
– Kleinste lensopening: 32-45 F/
– Vergrotingsfactor: 1:4
– Beeldhoek diagonaal: 34 °

Garantie

Door het registreren op de website van www.5jaar-tamron.nl verleng je direct de garantie van je nieuwe Tamron objectief naar maar liefst 5 jaar in Europa! Lees voor de registratie de voorwaarden aandachtig door, zodat je zeker bent van deze exclusieve 5 jaar garantie.

LifeActiv (EAN code: 4960371005539 telezoomlens geschikt voor spiegelreflexcamera’s) (ID: 9000000010924529 Tamron) Zal je zo meteen eveneens opnieuw parfum aanschaffen in Ham-sur-Sambre ? Tamron SP AF 70-300mm - F4-5.6 Di VC USD - telezoom lens - Geschikt voor Canon in Ham-sur-Sambre

Klussen in Namen

Meestal wordt jouw goed “Tamron SP AF 70-300mm – F4-5.6 Di VC USD – telezoom lens – Geschikt voor Canon” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen lopen uiteen een paar �,� tot 100 euro 2018 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Lenzen in de regio van Jemeppe-sur-Sambre (België).

Online in Jemeppe-sur-Sambre

Er zijn verschillende manieren om deals aan te schaffen in Ham-sur-Sambre.


Er bestaan tal van winkels nabij Jemeppe-sur-Sambre.

Misschien kan je het ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! boerenmagie.nl Tamron SP AF 70-300mm - F4-5.6 Di VC USD - telezoom lens - Geschikt voor Canon in Ham-sur-Sambre