Storage Options Scroll 7d Diamond Class Cover, Luxe Multistand Hoes, Bruin, merk i12Cover (Feinsum / Finkum) ☆☆

Storage Options  Scroll 7d Diamond Class Cover, Luxe Multistand Hoes, Bruin, merk i12Cover in Feinsum / Finkum

Geschikt voor: Universeel

Advies verkoopprijs: €29.95

Storage Options Scroll 7d hoes, Diamond Class

Deze universele Diamond Class tablet hoes biedt een hoge standaard aan kwaliteit en betrouwbaarheid en is passend voor de Storage Options Scroll 7d.

De case is gemaakt van zeer stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming. Hierdoor is te voelen dat u met deze case kwaliteit in handen heeft.

De Storage Options Scroll 7d wordt stevig in de case vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de tablet het gemakkelijkst in de hoes.

Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is ook mooi afgewerkt met een metalen strip en het “Diamond Class” logo.

Deze case heeft een Multi Stand functie waardoor het mogelijk is de Storage Options Scroll 7d rechtop in landschap modus en in elke gewenste schuine positie te plaatsen. De drie gleuven waarin u het toestel kunt positioneren zorgen voor extra stabiliteit zodat deze niet weg zal glijden als hij schuin in de hoes staat.

Deze hoes is van het merk i12Cover.

Belangrijkste kenmerken

– Diamond Class Kwaliteit

– Multi Stand

– Extra mooie afwerking

– Stevige bevestigingsklemmen

– Verkrijgbaar in diverse kleuren

(EAN code: 8718778640190 ) (ID: 9200000026375433 i12Cover) Zal je zo meteen ook terug kleding aanschaffen in Feinsum / Finkum ? Storage Options  Scroll 7d Diamond Class Cover, Luxe Multistand Hoes, Bruin, merk i12Cover in Feinsum / Finkum

Shoppen in Friesland

Meestal wordt jouw artikel “Storage Options Scroll 7d Diamond Class Cover, Luxe Multistand Hoes, Bruin, merk i12Cover” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot 100 euro 2018 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Hoesjes in de regio van Leeuwarderadeel (Nederland).

Bestellen? in Leeuwarderadeel

Er zijn veel manieren om items te vinden in Feinsum / Finkum.


Er zijn veel shops nabij Leeuwarderadeel.

Meestal wil je het ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! WWW.boerenmagie.nl Storage Options  Scroll 7d Diamond Class Cover, Luxe Multistand Hoes, Bruin, merk i12Cover in Feinsum / Finkum