Spigen Thin Fit Hardcase voor Apple iPhone 6 Back Cover – Grijs (Abbegaasterketting / Abbegeasterkeatting) ☆

Spigen Thin Fit Hardcase voor Apple iPhone 6 Back Cover - Grijs in Abbegaasterketting / Abbegeasterkeatting

Geschikt voor: Apple iPhone 6/6s

Spigen Thin Fit A iPhone 6 Gunmetal

De Spigen Thin Fit A iPhone 6 Gunmetal is een van de adunste cases voor je iPhone 6. Het stijlvolle design combineert elegantie en bescherming. Je bent met deze uitvoering verzekerd van een case waar je nog tijden plezier van zult hebben.

De prachtige afwerking en subtiele details van deze case getuigen van een stijlvolle case die niets afdoet aan het originele design van je iPhone. De cover is voorzien van antislip en beschermt ook tegen vingerafdrukken. Je iPhone ziet er altijd zo goed als nieuw uit.

Specificaties

  • Spigen Thin Fit A iPhone 6 Gunmetal
  • Volledig beschermende case die je telefoon kras- en vuilvrij houdt
  • Ongekend veel grip en schokabsorptie
  • Alle poorten en knoppen blijven volledig toegankelijk
  • Geschikt voor: Apple iPhone 6
  • Kleur: Gunmetal

Over het merk Spigen

Het merk Spigen is gespecialiseerd in het produceren van smartphonehoesjes. Spigen is dankzij haar mooie design producten een van de grootste smartphonehoesjes fabrikant van de wereld geworden. Met de hoesjes van Spigen ziet u telefoon er strakker uit en blijft deze schade- en krasvrij. (EAN code: 8809404212666 Geschikt voor Apple iPhone 6, Apple iPhone 6s) (ID: 9200000032542558 Spigen) Ga je binnenkort eveneens opnieuw klus gerief bestellen in Abbegaasterketting / Abbegeasterkeatting ? Spigen Thin Fit Hardcase voor Apple iPhone 6 Back Cover - Grijs in Abbegaasterketting / Abbegeasterkeatting

Klussen in Friesland

Meestal wordt jouw bestelling “Spigen Thin Fit Hardcase voor Apple iPhone 6 Back Cover – Grijs” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro’s tot 100 euro 2018 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de streek van Súdwest-Fryslân (Nederland).

Winkels in Súdwest-Fryslân

Er zijn verschillende opties om artikelen te spotten in Abbegaasterketting / Abbegeasterkeatting.


Er zijn tal van shops nabij Súdwest-Fryslân.

Vaak kan je het ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! WWW.boerenmagie.nl Spigen Thin Fit Hardcase voor Apple iPhone 6 Back Cover - Grijs in Abbegaasterketting / Abbegeasterkeatting