Spigen Crystal Wallet Hoesje Samsung Galaxy S8 Plus Gold Maple (Batenburg) ☆☆☆☆

Spigen Crystal Wallet Hoesje Samsung Galaxy S8 Plus Gold Maple in Batenburg

Geschikt voor: Samsung Galaxy S8 Plus

Het Spigen Crystal Wallet Hoesje voor de Samsung Galaxy S8 Plus biedt optimale bescherming in een stijlvol design, waarbij alle onnodige bulk verdwenen is. Dit resulteert in een ontwerp dat uit twee lagen bestaat, waarbij een schokabsorberende binnenlaag en een harde polycarbonaten buiten laag als een tweede huid om uw Samsung Galaxy S8 Plus vormen.

Twee lagen bescherming

Alle Spigen Crystal Wallet hoesjes beschikken over een design dat bestaat uit twee lagen. De harde polycarbonaten buitenschil van de case heeft een dubbele functie. Allereerste vangt het de eerste schok op en verdeelt het deze over een breder oppervlak. Maar ook is het zo gevormd dat u goede en comfortabele grip op uw hebt.

De binnenste laag van dit Spigen Crystal Wallet Hoesje voor de Samsung Galaxy S8 is vervaardigd van een schokabsorberend TPU materiaal. Speciale Air Cushion Technology zorgt er voor dat uw Samsung Galaxy S8 de meest optimale bescherming heeft tegen schokken en vallen. Bekijk de afbeeldingen bij deze Crystal Wallet Case voor een duidelijk beeld van de Air Cushion Technology van Spigen.

Hoogwaardige afwerking

Producten van Spigen zijn altijd van een zeer hoogwaardige kwaliteit. Ook dit Crystal Wallet Hoesje voor de Samsung Galaxy S8 Plus is hiervan voorzien en is ook zeer mooi afgewerkt. Bij het ontwikkelen van deze hoes is er rekening gehouden met de vorm en het design van de Samsung Galaxy S8 Plus, wat uiteraard ook terug te zien is in de vorm van de Crystal Wallet hoes.

Card Slot

Aan de achterkant van de Crystal Wallet Case zit een vakje waar u uw passen in kunt bewaren. Zo kunt u bijvoorbeeld uw OV kaart of bankpas in dit hoesje bewaren. Daarnaast is de pas ook goed beschermt tegen de buitenwereld door een kunststoffen laag.

Spigen Crystal Wallet Hoesje Samsung Galaxy S8 Plus in het kort:

  • Unieke bescherming uit twee lagen
  • Op maat gemaakt voor de Samsung Galaxy S8 Plus
  • Buitenlaag van stevig polycarbonaat materiaal
  • Binnenlaag van schokabsorberend TPU materiaal
  • Compact en stijlvol design

(EAN code: 8809522191430 ) (ID: 9200000084897290 Spigen) Ga je binnenkort eveneens opnieuw parfum bestellen in Batenburg ? Spigen Crystal Wallet Hoesje Samsung Galaxy S8 Plus Gold Maple in Batenburg

Winkelen in Gelderland

Meestal wordt jouw goed “Spigen Crystal Wallet Hoesje Samsung Galaxy S8 Plus Gold Maple” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro’s tot honderden euro 2018 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de regio van Wijchen (Nederland).

Bestellen? in Wijchen

Er zijn verschillende manieren om deals te spotten in Batenburg.


Er bestaan tal van shops nabij Wijchen.

Vaak kan je hem ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! www.boerenmagie.nl Spigen Crystal Wallet Hoesje Samsung Galaxy S8 Plus Gold Maple in Batenburg