Spigen Crystal Hybrid Case Samsung Galaxy S8 Glitter Zwart (Roosteren) ▷

Spigen Crystal Hybrid Case Samsung Galaxy S8 Glitter Zwart in Roosteren

Geschikt voor: Samsung Galaxy S8

Heeft u de Samsung Galaxy S8 aangeschaft voor zijn stijlvolle design, dan biedt de Ultra Crystal Case de perfecte bescherming voor uw toestel. De Spigen Crystal Hybrid case is dun en voor een groot gedeelte transparant. Hierdoor wordt het ontwerp van de Samsung Galaxy S8 zo min mogelijk belemmert, terwijl het wel voorzien wordt van de hoogwaardige bescherming waar Spigen bekend om staat.

Optimale bescherming voor uw Samsung Galaxy S8

De Spigen Crystal Hybrid case is vervaardigd uit twee materialen die in één mal aan elkaar gegoten zijn. Hierdoor is het gevormd tot één solide constructie met een harde en transparante polycarbonaten achterkant en schokabsorberende TPU bumper. Deze slimme constructie maakt dat de Spigen Crystal Hybrid eenvoudig te monteren is om uw Samsung Galaxy S8 en zich naadloos aansluit om de vormen van het toestel.

De TPU bumper van de Spigen Crystal Hybrid case is voorzien van speciale Air Cushion Technologie. Deze techniek zorgt er voor dat een val maximaal geabsorbeerd word en uw Samsung Galaxy S8 goed beschermt is. Verder steekt de TPU bumper ook 1.2 mm uit naar de voorzijde van het toestel. Zo is ook de voorzijde van uw telefoon beschermd tegen ongelukken.

Minimalistisch design

Uw Samsung Galaxy S8 heeft een prachtig uiterlijk en deze Spigen Crystal Hybrid Case is ontworpen om dit te accentueren en niet te verbergen. De polycarbonaten achterkant is transparant waardoor het design van de Samsung Galaxy S8 prachtig weergegeven word. Ook is de polycarbonaten achterkant krasbestendig, wat voor een lange levensduur van de Spigen Crystal Hybrid case zorgt.

De TPU bumper van de Spigen Ultra Hybrid case is wel voorzien van een kleurtje. In deze bumper zijn ook uitsparingen en knoppen verwerkt. De uitsparingen geven u toegang tot de benodigde poorten en knoppen voelen solide aan en maken dat u makkelijk de volume kunt bedienen en het scherm kunt vergrendelen.

Spigen Crystal Hybrid Case Samsung Galaxy S8 In het kort:

  • Minimalistisch design met transparante backcover
  • Polycarbonaten achterkant en TPU bumper
  • Perfect op maat voor de Samsung Galaxy S8
  • Voorzien van ingebouwde knoppen en uitsparingen
  • Beschikt over Spigens Air Cushion Technologie

Officiële Spigen hoesjes reseller.

GSMpunt is een officiële Spigen reseller. Bij ons vindt u dan ook het complete assortiment dat Spigen levert binnen Europa. Wij houden grote voorraden van alle bekende series zoals de Tough Armor, Neo Hybrid, Wallet S en vele andere.

De reden dat wij vermelden dat wij officiële reseller zijn van Spigen, is omdat er helaas veel namaak producten worden aangeboden op het internet. Als officieel verkooppunt van Spigen cases bieden wij alleen de originele producten aan. Ook geniet u bij ons van de uitgebreide garantie die Spigen biedt op haar producten.

Mocht u vragen hebben over de Spigen cases bij GSMpunt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

(EAN code: 8809522193199 ) (ID: 9200000081265101 Spigen) Zal je straks ook opnieuw make up aanschaffen in Roosteren ? Spigen Crystal Hybrid Case Samsung Galaxy S8 Glitter Zwart in Roosteren

Klussen in Limburg

Meestal wordt jouw goed “Spigen Crystal Hybrid Case Samsung Galaxy S8 Glitter Zwart” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot honderden euros 2018 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de regio van Echt-Susteren (Nederland).

Online in Echt-Susteren

Er zijn verschillende opties om koopwaar te zoeken in Roosteren.


Er zijn tal van shops nabij Echt-Susteren.

Vaak wil je het ook online aanschaffen, bv. via bol.com !! boerenmagie.nl Spigen Crystal Hybrid Case Samsung Galaxy S8 Glitter Zwart in Roosteren