Sony Xperia Z3 16GB 4G Wit (Hoogeind) ☆☆

Sony Xperia Z3 16GB 4G Wit in Hoogeind

Simlockvrij | 5.2 inch scherm

Leg alles haarscherp vast. Zelfs onder water.
Hoogwaardig design en de hoogste waterdichtheidsbeoordeling

Xperia Z3 is de smartphone die meer doet en grenzen verlegt: hardlopen in de regen of een duik in het zwembad op een hete zomerdag. Dankzij de hoogste waterdichtheidsbeoordeling kun je je weg vinden in een stortbui, onder water foto’s maken of je telefoon afvegen als je erop hebt geknoeid. Xperia Z3 is met zijn superslanke body en aluminium frame de Android-smartphone die duurzaamheid met schoonheid combineert.

Maak de meest fantastische opnames. Zelfs in het donker.
Alles wat we weten over camera’s in jouw hand

Jouw mooiste momenten verdienen meer dan donkere en wazige foto’s Jaren aan camera-ervaring van Sony geeft je Xperia Z3, een hoogwaardige telefoon met Cyber-shot- en Handycamtechnologie. Je kunt de lach in elk licht vangen, onderweg stabiele video’s opnemen en onder water kraakheldere foto’s nemen. En als je goede foto’s en video’s zelfs nog beter wilt maken? Je kunt je creativiteit de vrije loop laten dankzij onze breedste keuze unieke Xperia- camera-apps. Het is onze beste smartphonecamera tot nu toe, om ervoor te zorgen dat jouw herinneringen levensecht zijn.

Speel geweldige PS4 games. Waar en wanneer jij maar wilt.
De enige smartphone met PS4™-gamemogelijkheden

Zeg adieu tegen gewoon gamen. PS4™ Remote Play op de Xperia Z3 brengt echt PS4-gamen naar een hoogwaardige telefoon*. Maak via je Wi-Fi-thuisnetwerk verbinding met je PS4-console en speel in elke ruimte je favoriete games met je DUALSHOCK®4-controller. De Xperia Z3 heeft de nieuwste gamemogelijkheden met de beste Sony-technologieën. Dankzij een superscherp scherm en ruisonderdrukkende technologie is het eenvoudiger dan ooit om helemaal op te gaan in je spel.

Een batterij die net als jij maar door blijft gaan. Tot wel 2 dagen lang.
Een volledig opgeladen smartphone met een batterijduur van 2 dagen

Xperia Z3 combineert hoogwaardig materiaal met de beste Sony-technologieën, voor een betere smartphone-ervaring, elk uur van de dag We hebben onze beste waterdichte camera en gamemogelijkheden van het hoogste niveau gecombineerd met een unieke batterij die 2 dagen meegaat*. Met deze smartphone kun je meer doen dan ooit, zonder onderbrekingen. Voor degenen die geen genoegen nemen met leven op 10%. (EAN code: 7311271484257 ) (ID: 9200000035844659 Sony) Ga je binnenkort ook opnieuw make up bestellen in Hoogeind ? Sony Xperia Z3 16GB 4G Wit in Hoogeind

Klussen in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw bestelling “Sony Xperia Z3 16GB 4G Wit” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot honderden euro 2018 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Smartphones in de regio van Hilvarenbeek (Nederland).

Winkels in Hilvarenbeek

Er zijn veel opties om koopwaar te zoeken in Hoogeind.


Er zijn tal van winkels nabij Hilvarenbeek.

Misschien zul je het ook online aanschaffen, bv. via bol !! www.boerenmagie.nl Sony Xperia Z3 16GB 4G Wit in Hoogeind