Sony Xperia X Performance Bookcase Hoesje Zebra (Scherpenzeel) ▷

Sony Xperia X Performance Bookcase Hoesje Zebra in Scherpenzeel

Geschikt voor: Sony Xperia X Performance

Sony Xperia X Performance Bookcase Hoesje Zebra

Deze hoogwaardige bookcase biedt optimale bescherming voor uw smartphone en is erg handig en gemakkelijk in gebruik. Het hoesje is gemaakt van hoogwaardig kunstleder en aan de binnenkant bezit het hoesje een perfect passende houder, waarmee de telefoon rondom goed beschermd is. Daarnaast biedt de bookcase de mogelijkheid om het telefoonhoesje ook als portefeuille te gebruiken. Aan de binnenzijde is er ruimte voor pasjes en briefgeld. Door de krachtige magneetsluiting blijft de bookcase goed afgesloten en wordt de smartphone beschermd tegen stoten, krassen en stof. Gebruik de steunfunctie van de bookcase om de telefoon horizontaal op tafel zetten, voor het rustig bekijken van een filmpje of het lezen van een document.

Uitsparingen

Alle knoppen en functies van de smartphone blijven bruikbaar terwijl deze in de bookcase zit. De uitsparingen aan weerszijden zorgen ervoor dat de knoppen en aansluitingen toegankelijk blijven. Ook is er een opening voor de camera en flitser aanwezig.

Kenmerken:

  • Pasjeshouders – berg uw pasjes en briefgeld gemakkelijk op
  • Standfunctie – zet uw telefoon horizontaal rechtop
  • Hoogwaardig kunstleder
  • Perfecte bescherming
  • Bezit slimme uitsparingen

(EAN code: 8719123300523 ) (ID: 9200000072040380 Telefoonhoesjestore.nl) Ga je binnenkort eveneens opnieuw speelgoed aanschaffen in Scherpenzeel ? Sony Xperia X Performance Bookcase Hoesje Zebra in Scherpenzeel

Tafelen in Gelderland

Meestal wordt jouw goed “Sony Xperia X Performance Bookcase Hoesje Zebra” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot 100 euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de regio van Scherpenzeel (Nederland).

Waar? in Scherpenzeel

Er zijn verschillende opties om artikelen te bestellen in Scherpenzeel.


Er zijn tal van winkels nabij Scherpenzeel.

Misschien zul je het ook online aanschaffen, bv. via bol !! boerenmagie.nl Sony Xperia X Performance Bookcase Hoesje Zebra in Scherpenzeel