Sony Xperia X Performance Bookcase Hoesje Bloesem (Overschild) ☆☆☆

Sony Xperia X Performance Bookcase Hoesje Bloesem in Overschild

Geschikt voor: Sony Xperia X Performance

Sony Xperia X Performance Bookcase Hoesje Bloesem

Deze hoogwaardige bookcase biedt optimale bescherming voor uw smartphone en is erg handig en gemakkelijk in gebruik. Het hoesje is gemaakt van hoogwaardig kunstleder en aan de binnenkant bezit het hoesje een perfect passende houder, waarmee de telefoon rondom goed beschermd is. Daarnaast biedt de bookcase de mogelijkheid om het telefoonhoesje ook als portefeuille te gebruiken. Aan de binnenzijde is er ruimte voor pasjes en briefgeld. Door de krachtige magneetsluiting blijft de bookcase goed afgesloten en wordt de smartphone beschermd tegen stoten, krassen en stof. Gebruik de steunfunctie van de bookcase om de telefoon horizontaal op tafel zetten, voor het rustig bekijken van een filmpje of het lezen van een document.

Uitsparingen

Alle knoppen en functies van de smartphone blijven bruikbaar terwijl deze in de bookcase zit. De uitsparingen aan weerszijden zorgen ervoor dat de knoppen en aansluitingen toegankelijk blijven. Ook is er een opening voor de camera en flitser aanwezig.

Kenmerken:

  • Pasjeshouders – berg uw pasjes en briefgeld gemakkelijk op
  • Standfunctie – zet uw telefoon horizontaal rechtop
  • Hoogwaardig kunstleder
  • Perfecte bescherming
  • Bezit slimme uitsparingen

(EAN code: 8719123300363 ) (ID: 9200000072040368 Telefoonhoesjestore.nl) Zal je binnenkort ook terug make up bestellen in Overschild ? Sony Xperia X Performance Bookcase Hoesje Bloesem in Overschild

Online in Groningen

Meestal wordt jouw artikel “Sony Xperia X Performance Bookcase Hoesje Bloesem” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot 100 euros 2018 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de regio van Slochteren (Nederland).

Waar? in Slochteren

Er zijn veel manieren om koopwaar te vinden in Overschild.


Er zijn tal van shops nabij Slochteren.

Misschien zul je hem ook online bestellen, bv. via bol.com !! www.boerenmagie.nl Sony Xperia X Performance Bookcase Hoesje Bloesem in Overschild