Sony SRSX2 Speaker Red (Rijmenam) ☆☆☆☆

Sony SRSX2 Speaker Red in Rijmenam

Bluetooth | Bellen via speaker | Accuduur: tot 5 uur

De Sony SRS-X2 is een compacte bluetooth-speaker die je overal mee naartoe neemt. Naast het draadloos muziek streamen via bluetooth kan dit ook via NFC. Dankzij de ClearAudio+ technologie klinkt het geluid loepzuiver en haarscherp.

Kenmerken van de Sony SRS-X2:

  • Geweldig klinkende muziek in één stap met ClearAudio+
  • Eenvoudig verbinden met NFC One-Touch
  • Draadloze Bluetooth®-audiostreaming
  • Lichtgewicht (500 g), draagbaar ontwerp
  • Batterijlevensduur van maximaal 5 uur

Krachtige audio
Draai het volume open met een audio-uitvoer van 20 W RMS en geniet van gebalanceerd geluid uit een 2-kanaals audiosysteem.

Draadloze aansluitmogelijkheden
Maak direct verbinding met One-touch listening via NFC en stream je muziek draadloos via Bluetooth.

Draadloze verbindingen kunnen alleen tot stand komen met apparaten die Bluetooth uitzenden zoals een telefoon en mp3-speler. Niet alle tv’s, Playstations en laptops kunnen dit, bekijk de specificaties van jouw product om zeker te zijn dat draadloze verbinding mogelijk is. Bedrade verbindingen kunnen altijd wel tot stand komen.

Zet hem maar wat harder
Nu nog groter draagbaar geluid met uitvoer van 20 W RMS over twee audiokanalen. Deze speakers met volledig bereik leveren gebalanceerde audio, zelfs als je muziek luistert bij een hoog volume.

Geoptimaliseerd afspelen
ClearAudio+ is het resultaat van tientallen jaren onderzoek, waarin verschillende van de belangrijkste geluidsverwerkingstechnologieën van Sony zijn gecombineerd.

Hoor meer met de geluidsmodus
Het formaat van deze speaker doet niet af aan de geluidskwaliteit. Druk op de knop “Sound” om de geluidsmodus te activeren, het uitgangsvermogen een boost te geven en de sound stage te verbreden.

Tikken, aansluiten en afspelen
Raak de SRS-X2 eenvoudigweg aan met je smartphone of tablet met NFC om een Bluetooth-verbinding te maken en muziek draadloos te streamen.

Handsfree bellen
Voer gesprekken draadloos vanaf je smartphone rechtstreeks door naar je speaker met een ingebouwde microfoon en Bluetooth®-connectiviteit.

Delen via bekabelde verbinding
Luister met gemak naar je favoriete nummers. Sluit je smartphone of mp3-speler aan op de SRS-X2 via de audio-ingang en geniet van je muziek.

Gemaakt voor onderweg
Stream je favoriete muziek luid en duidelijk, waar je ook bent, dankzij een lichte speaker die krachtige audio combineert met een draagbare vormgeving.

Jouw muziek overal bij je
Luister thuis, in het park of onderweg dankzij het lichte ontwerp van 500 g.

Tot 5 uur luisterplezier
De oplaadbare batterij biedt je 5 uur luisterplezier als deze volledig is opgeladen en is verbonden met Bluetooth.

Een kleur voor elke stijl
Laat zien wie je bent. Kies een kleur die past bij jouw stijl: kies uit zwart, wit en rood. (EAN code: 4905524983722 Draadloos muziek luisteren via bluetooth) (ID: 9200000028626900 Sony) Ga je binnenkort ook opnieuw klus gerief bestellen in Rijmenam ? Sony SRSX2 Speaker Red in Rijmenam

Klussen in Antwerpen

Meestal wordt jouw bestelling “Sony SRSX2 Speaker Red” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen lopen uiteen een paar euro’s tot honderden euros 2018 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics in de streek van Bonheiden (België).

Online in Bonheiden

Er zijn veel opties om artikelen te bestellen in Rijmenam.


Er bestaan tal van winkels nabij Bonheiden.

Vaak wil je hem ook online aanschaffen, bv. via bol !! WWW.boerenmagie.nl Sony SRSX2 Speaker Red in Rijmenam