Sony SF16UX Expert SD kaart 16 GB (Meerhout) ☆☆☆☆

Sony SF16UX Expert SD kaart 16 GB in Meerhout

Schrijfsnelheid: 70 MB/s | Leessnelheid: 94 MB/s

De Sony SFUX-serie geheugenkaart met een maximale leessnelheid van 94MB/s zorgt voor een veilige opslag van al jouw foto’s en video’s. In combinatie met de schrijfsnelheid van 70MB/s is dit een zeer geschikte geheugenkaart voor professionele foto- en videocamera’s. Zelfs bij intensief gebruik behoudt deze Sony geheugenkaart zijn ultieme betrouwbaarheid en duurzaamheid. Hij is namelijk röntgen-, water-, temperatuur- en schokbestendig. De bestanden worden razendsnel opgeslagen. Wil je nog meer bestanden opslaan? Check dan de 32 GB versie.

Belangrijkste kenmerken:

  • Profiteer van een ultrahoge leessnelheid tot 94 MB/s en een schrijfsnelheid tot 70 MB/s.
  • Ideaal voor Full HD-video-opnamen; (de 128 GB variant is compatibel met 4K en Full HD)
  • Gebruikt File Rescue-software om gecomprimeerde gegevens op te slaan
  • 5 jaar garantie

File Rescue
Soms gaat er iets mis en worden gegevens zoals foto’s en bestanden beschadigd of gaan ze verloren. File Rescue is een krachtig, gebruiksvriendelijk programma voor het herstellen van beschadigde en verloren gegane gegevens. Het programma kan gratis worden gedownload door klanten die een geheugenkaart hebben aangeschaft.

Hoge capaciteit
Sla honderden foto’s, films en geluidsbestanden op uw smartphone, tablet of ander compatibel apparaat op.

Razendsnelle prestaties
Leessnelheid tot 94 MB/s voor snellere gegevensoverdracht en tijdsbesparing. Met klasse 10 en UHS-snelheidsklasse 3 (U3) kun je opnemen in 4K Ultra HD en Full HD. Normale kaarten hebben niet de prestaties die hiervoor nodig zijn.

X-Pict Story
Volledig compatibel met alle SDXC-camera’s en –camcorders. (EAN code: 4905524847109 let op: Deze SD kaart is niet geschikt voor smartphones en/of actioncams) (ID: 9000000012184456 Sony) Zal je zo meteen eveneens opnieuw make up aanschaffen in Meerhout ? Sony SF16UX Expert SD kaart 16 GB in Meerhout

Online in Antwerpen

Meestal wordt jouw goed “Sony SF16UX Expert SD kaart 16 GB” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot 100 euros 2018 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede computer SD kaarten in de regio van Meerhout (België).

Online in Meerhout

Er zijn veel opties om deals aan te schaffen in Meerhout.


Er zijn tal van shops nabij Meerhout.

Misschien kan je het ook online aanschaffen, bv. via bol !! boerenmagie.nl Sony SF16UX Expert SD kaart 16 GB in Meerhout