Sony Prs 950 Diamond Class Cover, Luxe Multistand Hoes, wit , merk i12Cover (Balleman) ☆☆☆☆

Sony Prs 950 Diamond Class Cover, Luxe Multistand Hoes, wit , merk i12Cover in Balleman

Geschikt voor: Sony Prs 950

Sony Prs 950 hoes, Diamond Class
Deze universele Diamond Class tablet hoes biedt een hoge standaard aan kwaliteit en betrouwbaarheid en is passend voor de Sony Prs 950.
De case is gemaakt van zeer stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming. Hierdoor is te voelen dat u met deze case kwaliteit in handen heeft.
De Sony Prs 950 wordt stevig in de case vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de tablet het gemakkelijkst in de hoes.
Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is ook mooi afgewerkt met een metalen strip en het “Diamond Class” logo.
Deze case heeft een Multi Stand functie waardoor het mogelijk is de Sony Prs 950 rechtop in landschap modus en in elke gewenste schuine positie te plaatsen. De drie gleuven waarin u het toestel kunt positioneren zorgen voor extra stabiliteit zodat deze niet weg zal glijden als hij schuin in de hoes staat.
Deze hoes is van het merk i12Cover.
Belangrijkste kenmerken
– Diamond Class Kwaliteit
– Multi Stand
– Extra mooie afwerking
– Stevige bevestigingsklemmen
– Verkrijgbaar in diverse kleuren (EAN code: 8718778540339 ) (ID: 9200000023859428 i12Cover) Zal je zo meteen ook opnieuw parfum bestellen in Balleman ? Sony Prs 950 Diamond Class Cover, Luxe Multistand Hoes, wit , merk i12Cover in Balleman

Webshops in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw item “Sony Prs 950 Diamond Class Cover, Luxe Multistand Hoes, wit , merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot honderden euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Hoesjes in de regio van Alphen-Chaam (Nederland).

Winkels in Alphen-Chaam

Er zijn veel manieren om artikelen te vinden in Balleman.


Er bestaan veel shops nabij Alphen-Chaam.

Meestal zul je het ook online aanschaffen, bv. via bol.com !! boerenmagie.nl Sony Prs 950 Diamond Class Cover, Luxe Multistand Hoes, wit , merk i12Cover in Balleman