Sony h.ear WH-H800 – Draadloze on-ear koptelefoon – Blauw (Molenstraat) ☆

Sony h.ear WH-H800 - Draadloze on-ear koptelefoon - Blauw in Molenstraat

Draadloos | Met microfoon

De Sony WH-H800 is een draadloze on-ear koptelefoon met Hi-Res audio ondersteuning. De WH-800 maakt deel uit van de h.ear 2-serie en is voorzien van een opvallend stijlvol ontwerp en fantastisch geluid. Het geluid wordt gekenmerkt door een mooie mix van krachtige en heldere tonen en zelfs Hi-Res audio kwaliteit wordt ondersteund. Wil jij het liefst je koptelefoon de hele dag door gebruiken? Dat kan! Door de zachte, gevoerde oorkussens zal de koptelefoon niet snel gaan irriteren en ook de accuduur tot maar liefst 24 uur maakt dit mogelijk. Dankzij de knoppen op de oorschelp bedien je eenvoudig je smartphone zonder hem uit je broekzak te hoeven halen. De ingebouwde microfoon stelt je in staat om de spraakbesturing van je smartphone aan te spreken en natuurlijk om handsfree te kunnen bellen.

Plus- en minpunten van de Sony WH-H800

Sony WH-H800 Hi-Res audio ondersteuning
Sony WH-H800 Compact en opvouwbaar
Sony WH-H800 Ook bekabeld te gebruiken
Sony WH-H800 Tot 24 uur accucapaciteit
Sony WH-H800 Geen Noise Cancelling

Sony Tip: Liever een h.ear koptelefoon met Noise Cancelling? Bekijk dan de Sony WH-H900N.

Belangrijkste Kenmerken van de Sony WH-H800

  • Comfortabel en opvouwbaar ontwerp
  • Bedieningstoetsen op oorschelp, inclusief microfoon
  • Afstelbaar via Sony Headphones Connect-app
  • Tot maximaal 24 uur accuduur
  • Bluetooth met NFC-koppeling
  • Hi-Res audio ondersteuning
  • Frequentierespons: 5-40.000 Hz

Kies je kleur
De Sony h.ear on 2 Mini Wireless wordt geleverd in een reeks unieke kleuren. Kies degene die past bij jouw stijl en manier van leven.
Sony WH-H800 kleuren

Compact en opvouwbaar
Zachte, gevoerde oorkussens laten je de hele dag comfortable luisteren. De compacte hoofdband past goed om elke vorm van het hoofd en bij elke haarstijl. De opvouwbare hoofdtelefoon past gemakkelijk in de meegeleverde draagtas zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen.
Sony WH-H800 opvouwbaar

Luister lekker lang
Geniet van een lange accuduur bij de Sony WH-H800. Perfect voor onderweg of als je de hele dag van je muziek wil genieten! Als de batterij volledig is opgeladen, heb je tot maximaal 24 uur aan muziek of spreektijd. Je kunt zelfs blijven luisteren als de batterij leegraakt, door simpelweg de meegeleverde hoofdtelefoonkabel aan te sluiten.

NFC One-Touch voor directe connectiviteit
Dankzij Near Field Communication (NFC) en Bluetooth behoren kabelverbindingen en ingewikkelde instellingen tot het verleden. Je hoeft alleen je apparaat met NFC-functionaliteit tegen de hoofdtelefoon te houden voor een snelle, naadloze verbinding en je bent klaar voor het streamen van je muziekcollectie. Geen NFC? Geen probleem. Maak eenvoudig verbinding via Bluetooth en je bent er helemaal klaar voor.

Sony Headphones Connect-app
Met de Sony Headphones Connect-app kan je de muziek op jouw smaak afstemmen door voorinstellingen te kiezen of de equalizer aan te passen. Bovendien kan je een Surround Sound-voorinstelling kiezen voor een specifieke geluidsstijl: club, zaal, arena of buiten.

LDAC: voor draadloze Hi-Res audio
Met LDAC worden er circa drie keer zoveel gegevens overgedragen (maximale overdrachtssnelheid: 990 kbps) dan bij conventionele Bluetooth-audio. Zo kun je genieten van hi-res audiobestanden met uitzonderlijke geluidskwaliteit van bijna hi-res.

Al je gecomprimeerde bestanden herstellen
De Digital Sound Enhancement Engine (DSEE HX) schaalt gecomprimeerde digitale muziekbestanden (mp3, ACC, ATRAC en WMA) op naar bijna hi-res audiokwaliteit. DSEE HX herstelt hoge tonen die bij compressie verloren zijn gegaan en geeft je digitale muziekbestanden een vol, natuurlijk geluid.
Sony WH-H800 Hi-Res audio

Hi-res audio voor uitzonderlijk geluid
Haal alles uit je digitale muziek met hi-res audio. Door muziek vast te leggen met een hogere snelheid dan op cd en zo zowel het aantal geluidsfragmenten per seconde als de nauwkeurigheid van de bitsnelheid van elk sample te verhogen, is hi-res audio een bijna perfecte weergave van muziek. Geniet van elke ademhaling en subtiele wending voor een werkelijk emotionele ervaring. (EAN code: 4548736063099 h.ear on 2 Mini Wireless met Bluetooth, NFC en Hi-Res audio) (ID: 9200000081284171 Sony) Zal je straks ook terug parfum kopen in Molenstraat ? Sony h.ear WH-H800 - Draadloze on-ear koptelefoon - Blauw in Molenstraat

Klussen in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw bestelling “Sony h.ear WH-H800 – Draadloze on-ear koptelefoon – Blauw” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot 100 euro 2018 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics On-ear koptelefoons in de streek van Loon op Zand (Nederland).

Online in Loon op Zand

Er zijn veel manieren om artikelen te zoeken in Molenstraat.


Er bestaan tal van shops nabij Loon op Zand.

Meestal zul je het ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! www.boerenmagie.nl Sony h.ear WH-H800 - Draadloze on-ear koptelefoon - Blauw in Molenstraat