Sony Cybershot DSC-H200 – Zwart (Stolwijkersluis) ☆☆

Sony Cybershot DSC-H200 - Zwart in Stolwijkersluis

20,1 megapixel | 26x optische zoom | HD Ready video

Maak professionele opnamen: deze gebruiksvriendelijke camera vol functionaliteit ligt prettig in de hand dankzij de DLSR-stijl van de behuizing. Van landschappen tot dramatische, framevullende close-ups van wilde dieren tijdens een safari, u legt alles moeiteloos vast met de krachtige lens met 26x optische zoom.

Eén lens, talloze mogelijkheden

U hoeft geen lenzen te verwisselen in de natuur of op het strand: de krachtige 26x optische zoomlens is geschikt voor elk fotomoment. Maak groothoekfoto’s van uitgestrekte landschappen of zoom in voor close-ups van dieren en vogels die met een telelens lijken te zijn gemaakt.

Kies voor een professionele uitstraling

Laat zien dat betere foto’s maken echt belangrijk voor u is. U kunt langdurige fotografeeropdrachten moeiteloos aan met een compacte DSLR-camerabehuizing die comfortabel in de hand ligt. Alle bedieningsknoppen zijn zorgvuldig geplaatst en gemakkelijk te bereiken, zoals u dat verwacht van een DSLR-camera.

Geen giswerk nodig

Vraagt u zich af welke instellingen het beste zijn? Laat uw camera al het werk doen. Van close-ups tot schemerportretten, uw camera past alles automatisch aan zodat u gemakkelijk het gewenste resultaat krijgt, zonder veel gedoe. Zelfs als uw onderwerp beweegt, wordt bewegingsonscherpte bij alle omstandigheden voorkomen.

Breng licht in de kamer

Vaak is het moeilijk met de flitser van uw camera onderwerpen te bereiken die zich verder weg bevinden. De geavanceerde flitser verhoogt de gevoeligheid en maakt foto’s helderder bij weinig licht. Schemerige, donkere portretten en foto’s van feestjes behoren tot het verleden.

Leg een panorama vast in één opname

U kunt eenvoudig adembenemende weergaven van landschappen of stadsgezichten vastleggen. Druk de knop in en draai de camera van links naar rechts (of op en neer). Uw camera plakt automatisch een groot aantal frames in zeer korte tijd aan elkaar voor een volledige panoramafoto.

Kenmerken van de DSC-H200

  • Tot ISO 3200
  • 20.1 Megapixel
  • 720p Video opnames
  • Lens F 3.1 – 5.9
  • 3 inch LCD display

(EAN code: 0027242862241 ) (ID: 9200000010642586 Sony) Ga je binnenkort eveneens terug parfum kopen in Stolwijkersluis ? Sony Cybershot DSC-H200 - Zwart in Stolwijkersluis

Tafelen in Zuid-Holland

Meestal wordt jouw artikel “Sony Cybershot DSC-H200 – Zwart” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot honderden euro 2018 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics in de regio van Gouda (Nederland).

Online in Gouda

Er zijn veel opties om deals te bestellen in Stolwijkersluis.


Er zijn tal van shops nabij Gouda.

Meestal wil je hem ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! boerenmagie.nl Sony Cybershot DSC-H200 - Zwart in Stolwijkersluis