Smartwatch voor Samsung LG HTC Huawei Android SM01 kleur Zwart (Zwartemeer) ☆

Smartwatch voor Samsung LG HTC Huawei Android  SM01 kleur Zwart in Zwartemeer

Zonder hartslagfunctie

De JustCompare Smartwatch SM01 met de nieuwste updates en Nederlandse taal ondersteuning.

Direct geleverd uit eigen voorraad. De Smartwtch SM01 word geleverd met:
Oplaadkabel
Gebruiksaanwijzing
Originele JustCompare Smartwatch SM01 doos/verpakking

De smartwatch SM01 staat voor optimale prijs/kwaliteit verhouding en is geschikt voor vrijwel elke smartphone met een bluetooth functie. De SM01 is een slim horloge met ruimte voor een simkaart en een micro SD kaart tot 32GB opslag. De smartwatch SM01 werkt het beste met Android smartphones maar is ook geschikt voor smartphones met IOS alleen met een aantal minder mogelijkheden.

Synchroniseerttelefoonboek
Nadat er een bluetooth verbinding tot stand is gebracht met de smartwatch SM01 worden de contacten in je telefoonboek gesynchroniseerd met je smartphone. Als je een contactpersoon uit je telefoon zoekt kan je smartphone gewoon in je broekzak of tas blijven.

Synchroniseert bellen
Nadat de bluetooth verbinding tot stand is gebracht kun je vanaf je smartwatch zowel inkomende als uitgaande gesprekken voeren. Als je wordt gebeld zie je direct wie het is en als je even snel iemand wil bellen is dat ook mogelijk.

Synchroniseert berichten
Na het tot stand brengen van een bluetooth verbinding met je smartphone kun je zowel sms berichten ontvangen als versturen. Even snel een sms bericht lezen? Of even snel een sms bericht sturen? Het is allemaal mogelijk zonder je smartphone uit je zak te halen.

Ontvang notificaties van apps
Nadat de Android app op je smartphone is geïnstalleerd ontvang je notificaties van berichten. Hierbij moet je denken aan berichten van Facebook, Whatssap, E-mail, Skype en andere apps. Let op: dit werkt niet voor IOS smartphones.

Muziek afspelen
Er zijn twee manieren om muziek af te spelen met de smartwatch. Allereerst kan er door middel van een bluetooth verbinding met je smartphone muziek worden afgespeeld die je hier op hebt opgeslagen. Daarnaast is er de mogelijkheid om muziek af te spelen via de micro SD kaart die je in de smartwatch kunt plaatsen.

Specificaties
Algemeen
Model SM01
Type Smart horloge
Service Ontgrendeld
2G GSM(850/900/1800/1900MHz)
Besturingssysteem Android
Diensten en toepassingen
Connectiviteit Bluetooth 4.0
Ondersteuning voor besturingssysteem Android, iOS
Camera 2 MP
Smartphone Assistent Camerabediening, Berichtenbediening, Mediabediening, Handsfree bellen
Fitness & Welzijn Gemeenschap delen, Wekker, Zoek mijn toestel, Stopwatch, Timer, Slaaptracker, Activiteitentracker
Entertainment Camera, FM Radio, Video, Audio
Scherm
Display Afmetingen(Inch) 1.54
Scherm Resolutie 240*240
Scherm (Display Technology) TFT
Apparatuur
CPU MTK6260A
ROM MTK6260(Built-in)-64mb
Ondersteunt Geheugen Uitbreiding 32Gb
batterij
Capaciteit (mAh) 380
Oplaadtijd 4Hours
Stand-by tijd 90-120Hours
Spreektijd 4-6Hours
Materiaal Silicone , Metal
Afmetingen / BxDxH 43.5mm*40mm*9.8mm (EAN code: 8719638322003 ) (ID: 9200000076946698 dz09) Zal je straks ook terug parfum kopen in Zwartemeer ? Smartwatch voor Samsung LG HTC Huawei Android  SM01 kleur Zwart in Zwartemeer

Winkelen in Drenthe

Meestal wordt jouw item “Smartwatch voor Samsung LG HTC Huawei Android SM01 kleur Zwart” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot honderden euro 2018 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Smartwatches in de streek van Emmen (Nederland).

Online in Emmen

Er zijn veel manieren om koopwaar aan te schaffen in Zwartemeer.


Er zijn tal van shops nabij Emmen.

Meestal zul je het ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! boerenmagie.nl Smartwatch voor Samsung LG HTC Huawei Android  SM01 kleur Zwart in Zwartemeer