Siemens SN236W01KE iQ300 – Vrijstaande Afwasmachine – Wit (Aldtsjerk / Oudkerk) ☆☆

Siemens SN236W01KE iQ300 - Vrijstaande Afwasmachine - Wit in Aldtsjerk / Oudkerk

Breedte: 60 cm | Laadvermogen 13 couverts | Geluidsniveau: 46 dB

Deze Siemens SN236W01KE iQ300 is een vaatwasser voor mensen die hoge eisen stellen aan hun keukenapparatuur. Zo kan hij drie keer zo snel afwassen, heeft hij een aparte lade voor bestek, is hij extreem flexibel in te delen en biedt hij levenslange waterschade garantie. En je kunt rekenen op de degelijke Duitse kwaliteit van Siemens, voor jaren aan blinkende vaat.

varioLade: extra lade voor bestek & keukengerei

In de varioLade kun je niet alleen regulier bestek kwijt, maar dankzij de speciale vorm ook groot bestek zoals pollepels, slabestek en zelfs klein serviesgoed. Omdat de varioLade het derde ‘laadniveau’ in je vaatwasser is, heb je onderin geen bestekmandje nodig en heb je meer plaats voor je vaatwerk.
Siemens varioLade

Glas 40graden programma

Fijn glaswerk vereist speciale zorg bij het afwassen. Het nieuwe Siemens 40 °C, programma is hier speciaal voor ontworpen. Het reinigt glaswerk eerst bij lage temperaturen voorzichtig maar grondig. Daarna komt de droogfase die extra lang is voor voorzichtig drogen. De resultaten zijn indrukweekend: glimmend glaswerk dat veel lange mooi blijft.
Siemens glas 40 graden

varioSpeedPlus: drie keer zo snel spoelen en drogen.

Als je op de varioSpeedPlus-knop drukt, wordt de benodigde tijd met 66% verkort. De nieuwe, verkorte tijdsduur, is meteen op het display te zien. Hierdoor is je vaat altijd in de kortste tijd schitterend schoon en droog.
Siemens varioSpeedPlus

Levenslange garantie tegen waterschade: stroomloze aquaStop®-beveiliging

Het stroomloze aquaStop®-veiligheidssysteem voorkomt iedere vorm van waterschade, ten gevolge van zowel een probleem met de slang als met een lek in de machine. Siemens garandeert deze zekerheid voor de gehele levensduur van de vaatwasser.
Siemens aquaStop wasmachine

varioFlex-korven

Naast drie opklapbare en deelbare etagères bezit de bovenkorf twee neerklapbare bordenhouders. In de onderkorf bevinden zich eveneens twee neerklapbare bordenhouders. Beide zijn voorzien van grepen om ze gemakkelijk naar voren te halen. De bovenkorf kan bovenden met rackMatic in drie hoogtes worden versteld.
Siemens varioFlex-korven

Gebruik de volle kracht van het vaatwasmiddel: doseerAssistent

Special ontworpen voor de handige 3-in-1, 4-in-1 of 5-in-1 tabletten. De vaatwastabletten vallen dankzij doseerAssistent rechtstreeks in een kleine opvangbak. Een nauwkeurig gerichte waterstraal zorgt ervoor dat ze snel oplossen. Het vaatwasmiddel wordt gelijkmatig door het apparaat verspreid, zodat je altijd verzekerd bent van optimale afwasresultaten.
Siemens doseerassistent

1 Uur Programma

Wanneer het echt snel moet, kan er gebruik worden gemaakt van het 1 uur programma. In slechts 60 minuten doorloopt de vaatwasser een volwaardig reinigings- en droogprogramma, geschikt voor een volle belading en tot 14 couverts.
Siemens 1h programma

Machine Care: optimale onderhoud

Dit is een speciaal reinigingsprogramma voor onderhoud van de vaatwasser. Het programma
zorgt in 90 minuten voor kuipreiniging waarbij kalk- en vetresten verwijderd worden.
Siemens Machine Care

De beste service van Siemens

Kies je voor een Siemens product, dan kies je voor zekerheid & betrouwbaarheid. Maar natuurlijk kan het altijd gebeuren dat het apparaat een keer stuk gaat. In dat geval kan je altijd rekenen op de service van Siemens, ook buiten de reguliere garantieperiode. Het serviceteam van Siemens is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, ook telefonisch. Siemens is altijd bereikbaar via telefoonnummer: 088 – 424 40 20.
Siemens huishoudelijk service

Technische informatie:

Algemene informatie:
Energie-efficiëntieklasse: A++
Capaciteit: 13 maatcouverts
6 Programma’s: Intensief 70 °C, Auto 45-65 °C, Eco 50 °C, Glas 40 °C, 1h 65 °C, Voorspoelen
3 Speciale functies: varioSpeed Plus, intensiveZone, extraDroog
MachineCare – kuipreiniging
doseerAssistent
aquaSensor, Beladingssensor
Automatische herkenning van het reinigingsmiddel
Warmtewisselaar
Glasbeschermingssysteem

Design:
Digitale resttijdindicatie
Kleur van display: blauw / wit

Comfort / Zekerheid:
varioFlex korven
varioLade
Zilverkleurige korf
In hoogte verstelbare bovenkorf met rackMatic (3 standen)
Neerklapbare bordenhouders bovenkorf (2x)
Neerklapbare bordenhouders onderkorf (4x)
Kopjeshouder in bovenkorf (2x)
Elektronische voorprogrammering 1-24 uur
Elektronische indicatie zout
Kinderbeveiliging: toetsblokkering
easyLock deursluiting
iQdrive koolborstelloze motor voor extra stilte, zuinigheid en levensduur
aquaStop met garantie

Technische specificaties:
Verbruik in ?Eco 50°C programma: 262 kWh / 2660 liter per jaar
Droogefficiëntieklasse: A
Geluidsniveau: 46 dB(A) re 1 pW, onderbouw
Kuipmateriaal: Roestvrij staal/Polinox
Afmetingen (hxbxd): 84.5 x 60 x 60 cm
Aansluitwaarde: 2000-2400 W (EAN code: 4242003762578 aquaStop: levenslange waterschade garantie | Flexibel indeelbaar | Extra lade voor bestek) (ID: 9200000069024507 Siemens) Zal je binnenkort ook terug kleding bestellen in Aldtsjerk / Oudkerk ? Siemens SN236W01KE iQ300 - Vrijstaande Afwasmachine - Wit in Aldtsjerk / Oudkerk

Klussen in Friesland

Meestal wordt jouw item “Siemens SN236W01KE iQ300 – Vrijstaande Afwasmachine – Wit” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen lopen uiteen een paar �,� tot 100 euros 2018 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Vrijstaande vaatwassers in de regio van Tytsjerksteradiel (Nederland).

Winkels in Tytsjerksteradiel

Er zijn verschillende opties om items aan te schaffen in Aldtsjerk / Oudkerk.


Er zijn veel winkels nabij Tytsjerksteradiel.

Vaak zul je het ook via het internet bestellen, bv. via bol !! boerenmagie.nl Siemens SN236W01KE iQ300 - Vrijstaande Afwasmachine - Wit in Aldtsjerk / Oudkerk