Shop4 – Samsung Galaxy Tab S3 9.7 Hoes – Book Cover Lychee Zwart (Spaarndam) ☆☆☆

Shop4 - Samsung Galaxy Tab S3 9.7 Hoes - Book Cover Lychee Zwart in Spaarndam

Geschikt voor: Samsung Galaxy Tab S3 9.7

Samsung Galaxy Tab S3 9.7 Book Cover

Met deze blauwe lychee hoes ben je zeker van optimale bescherming voor je Samsung Galaxy Tab S3 9.7 tegen stoten en krassen! De tablethoes is gemaakt van kunstleer en heeft een lichte kreuk in het leer met een licht reliëf, hierdoor krijgt de hoes een mooie uitstraling. De tablet wordt in de hoes in een stevig frame geplaatst zodat de tablet goed op zijn plaats blijft zitten. De binnenkant van de hoes is geheel afgewerkt met zachte stof zodat ook het scherm beschermd wordt tegen krassen en vuil.

Functionaliteiten van de Book cover Hoes

Deze hoes beschermt je tablet aan alle kanten en is daardoor de beste vorm van bescherming. Daarnaast zit je tablet stevig in de hoes zodat je niet bang hoeft te zijn dat deze er zomaar uit valt. De hoes is in een handige stand te zetten zodat je de tablet zowel staand als liggend kunt gebruiken. Dit is prettig bij het kijken van een film of serie, of het luisteren naar je favoriete muziek! De magneetsluiting zorgt ervoor dat de hoes goed dicht blijft zitten. De hoes beschikt over een handige lus die dient als penhouder waarin een stylus of pen opgeborgen kan worden. Voor alle aansluitingen, knoppen, camera en speaker zijn uitsparingen in de hoes aangebracht zodat je met hetzelfde gemak aan je tablet kunt werken.

(EAN code: 8718923408989 ) (ID: 9200000077727387 Shop4) Zal je zo meteen eveneens opnieuw parfum bestellen in Spaarndam ? Shop4 - Samsung Galaxy Tab S3 9.7 Hoes - Book Cover Lychee Zwart in Spaarndam

Webshops in Noord-Holland

Meestal wordt jouw item “Shop4 – Samsung Galaxy Tab S3 9.7 Hoes – Book Cover Lychee Zwart” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot 100 euro 2018 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Hoesjes in de regio van Haarlemmerliede en Spaarnwoude (Nederland).

Online in Haarlemmerliede en Spaarnwoude

Er zijn verschillende opties om deals te bestellen in Spaarndam.


Er zijn veel winkels nabij Haarlemmerliede en Spaarnwoude.

Misschien zul je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol !! www.boerenmagie.nl Shop4 - Samsung Galaxy Tab S3 9.7 Hoes - Book Cover Lychee Zwart in Spaarndam