Shop4 – Samsung Galaxy Tab S2 9.7 Hoes – Book Cover Kleurrijke Bloem (Lanaken) ☆☆☆☆

Shop4 - Samsung Galaxy Tab S2 9.7 Hoes - Book Cover Kleurrijke Bloem in Lanaken

Geschikt voor: Samsung Galaxy Tab S2 9.7

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 Book Cover

Met deze leuke kleurrijke bloemprint hoes ben je zeker van optimale bescherming voor je Samsung Galaxy Tab S2 9.7 tegen stoten en krassen! De tablethoes is gemaakt van kunstleer en heeft een kleurrijke print van een bloem! De tablet wordt in de hoes in een stevig frame geplaatst zodat de tablet goed op zijn plaats blijft zitten. De binnenkant van de hoes is geheel afgewerkt met zachte stof zodat ook het scherm beschermd wordt tegen krassen en vuil.

Functionaliteiten van de Book cover Hoes

Deze hoes beschermt je tablet aan alle kanten en is daardoor de beste vorm van bescherming. Daarnaast zit je tablet stevig in de hoes zodat je niet bang hoeft te zijn dat deze er zomaar uit valt. De hoes is in een handige stand te zetten zodat je de tablet zowel staand als liggend kunt gebruiken. Dit is prettig bij het kijken van een film of serie, of het luisteren naar je favoriete muziek! Daarnaast is er opbergruimte aanwezig voor pasjes of zakenkaartjes. Met het handige insteekvak kan er briefgeld opgeborgen worden, of neem je gemakkelijk een notitie meer door een A4tje dubbel te vouwen en in het insteeekvak te schuiven. De magneetsluiting zorgt ervoor dat de hoes goed dicht blijft zitten. Voor alle aansluitingen, knoppen, camera en speaker zijn uitsparingen in de hoes aangebracht zodat je met hetzelfde gemak aan je tablet kunt werken.

(EAN code: 8718923415123 ) (ID: 9200000078786104 Shop4) Ga je zo meteen ook terug speelgoed bestellen in Lanaken ? Shop4 - Samsung Galaxy Tab S2 9.7 Hoes - Book Cover Kleurrijke Bloem in Lanaken

Klussen in Limburg

Meestal wordt jouw goed “Shop4 – Samsung Galaxy Tab S2 9.7 Hoes – Book Cover Kleurrijke Bloem” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen lopen uiteen enkele �,� tot 100 euro 2018 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Hoesjes in de streek van Lanaken (België).

Bestellen? in Lanaken

Er zijn veel manieren om items te zoeken in Lanaken.


Er bestaan veel shops nabij Lanaken.

Vaak kan je het ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! www.boerenmagie.nl Shop4 - Samsung Galaxy Tab S2 9.7 Hoes - Book Cover Kleurrijke Bloem in Lanaken