Shop4 – Samsung Galaxy S7 Edge Hoesje – Wallet Case Lychee Leaf Roze (De Paauwen) ▷

Shop4 - Samsung Galaxy S7 Edge Hoesje - Wallet Case Lychee Leaf Roze in De Paauwen

Geschikt voor: Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge Hoesje Wallet Case

Bescherm met deze roze lychee leafprint wallet case je Samsung Galaxy S7 Edge tegen stoten, krassen en vuil! Het hoesje is gemaakt van kunstleer en heeft een leuk uiterlijk! Door de vele opbergmogelijkheden en volledige bescherming lijkt het hoesje bijna op een volwaardige portemonnee! Het hoesje is op maat gemaakt waardoor deze perfect past op je Samsung Galaxy S7 Edge.

Functionaliteiten van het Wallet Case Hoesje

Dit hoesje beschermt je telefoon aan alle kanten en is daardoor de beste vorm van bescherming. Daarnaast zit je telefoon stevig in het hoesje zodat je niet bang hoeft te zijn dat deze er zomaar uit valt. Door de handige opbergruimte in het hoesje neem je gemakkelijk pasjes of zakenkaartjes mee. Het handige insteekvak kan gebruikt worden om briefgeld in op te bergen, of een extra pasje. Plaats het hoesje in een handige stand om prettig naar een film of serie te kijken. Door het hoesje te sluiten met de magneetsluiting zorg je ervoor dat het hoesje goed dicht blijft zitten en het scherm beschermd blijft. Voor alle aansluitingen, knoppen, camera en speaker van je Samsung Galaxy S7 Edge zijn uitsparingen in het hoesje aangebracht zodat je met hetzelfde gemak je telefoon kunt opladen, muziek kunt luisteren of een foto kunt maken!

(EAN code: 8718923228716 Dit hoesje is geschikt voor de Samsung Galaxy S7 Edge) (ID: 9200000057072197 Shop4) Zal je binnenkort ook terug klus gerief kopen in De Paauwen ? Shop4 - Samsung Galaxy S7 Edge Hoesje - Wallet Case Lychee Leaf Roze in De Paauwen

Klussen in Groningen

Meestal wordt jouw goed “Shop4 – Samsung Galaxy S7 Edge Hoesje – Wallet Case Lychee Leaf Roze” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot 100 euros 2018 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de regio van Slochteren (Nederland).

Online in Slochteren

Er zijn veel opties om items aan te schaffen in De Paauwen.


Er zijn veel shops nabij Slochteren.

Vaak zul je het ook online aanschaffen, bv. via bol.com !! www.boerenmagie.nl Shop4 - Samsung Galaxy S7 Edge Hoesje - Wallet Case Lychee Leaf Roze in De Paauwen