Shop4 – Samsung Galaxy J7 (2017) Selfie Stick Bluetooth Roze (Koog aan de Zaan) ☆☆☆☆

Shop4 - Samsung Galaxy J7 (2017) Selfie Stick Bluetooth Roze in Koog aan de Zaan

Met bluetooth

Maak de leukste en mooiste selfie’s met deze roze Samsung Galaxy J7 (2017) selfie stick! Door de ingebouwde Bluetooth functie maak je met de knop op de selfie stick altijd direct een foto! De batterij van de Samsung Galaxy J7 (2017) selfie stick laad je razendsnel op in 1 uur, waarna deze zeker een dag mee gaat (kabeltje meegeleverd). Hierdoor weet je zeker dat je nooit een foto mist! Door het kleine formaat en geringe gewicht is de selfie stick ideaal voor elk dagje uit!

Om de Samsung Galaxy J7 (2017) te bevestigen trek je de klem op de selfie stick helemaal uit (hierdoor past elk formaat telefoon op de selfie stick!). Vervolgens stel je de klem in door de twee zwarte knopjes op de houder te verstellen en weer vast te draaien. Trek de aluminium telescoopbuis uit tot de lengte die je wilt en zet de selfie stick aan om met Bluetooth verbinding te maken met je telefoon. Binnen een minuut ben je klaar om foto’s te maken of te filmen!

We adviseren om het bijgeleverde oranje rubberen schoentje om de klem te doen zodat je telefoon stevig blijft zitten op de selfie stick en beschermd wordt. De aluminium telescoopbuis is lichtgewicht en klein van formaat als deze is ingeschoven, dit is super handig wanneer je de selfie stick wel wilt mee nemen maar niet altijd gebruikt. De selfie stick is in ingeschoven toestand slechts 23 centimeter lang, uitgeschoven 1.15 meter.

De Selfiestick is compatible met iOs 4.0 of hoger en Android 3.0 of hoger.
Heb je een Android smartphone? Vergeet dan niet in te stellen in je camera app dat je foto’s kunt maken door de volume toetsen te gebruiken! (EAN code: 8718923380377 ) (ID: 9200000076257151 Shop4) Zal je zo meteen eveneens opnieuw klus gerief aanschaffen in Koog aan de Zaan ? Shop4 - Samsung Galaxy J7 (2017) Selfie Stick Bluetooth Roze in Koog aan de Zaan

Online in Noord-Holland

Meestal wordt jouw artikel “Shop4 – Samsung Galaxy J7 (2017) Selfie Stick Bluetooth Roze” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot honderden euros 2018 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Selfiesticks in de regio van Zaanstad (Nederland).

Bestellen? in Zaanstad

Er zijn verschillende opties om artikelen te vinden in Koog aan de Zaan.


Er zijn tal van winkels nabij Zaanstad.

Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via bol !! WWW.boerenmagie.nl Shop4 - Samsung Galaxy J7 (2017) Selfie Stick Bluetooth Roze in Koog aan de Zaan