Shop4 – Samsung Galaxy A5 (2016) Hoesje – Window View Case Wit (Nieuwe Statenzijl) ☆

Shop4 - Samsung Galaxy A5 (2016) Hoesje - Window View Case Wit in Nieuwe Statenzijl

Geschikt voor: Samsung Galaxy A5 (2016)

Samsung Galaxy A5 (2016) Hoesje Window View Case

Bescherm met deze witte window view case je Samsung Galaxy A5 (2016) tegen stoten, krassen en vuil! Het hoesje is gemaakt van kunstleer en heeft een handig venster zodat je nooit meer notifitcaties mist! Het hoesje opent en sluit gemakkelijk door de flap aan de voorkant horizontaal naar de zijkant te openen of te sluiten. Door de flap helemaal naar achter te vouwen heb je geen last van het hoesje tijdens het bellen. Het hoesje is op maat gemaakt waardoor deze perfect past op je Samsung Galaxy A5 (2016).

Functionaliteiten van het Window View Case Hoesje

Dit hoesje beschermt je telefoon aan alle kanten en is daardoor de beste vorm van bescherming. Daarnaast zit je telefoon stevig in het hoesje zodat je niet bang hoeft te zijn dat deze er zomaar uit valt. De Window View functie van dit hoesje is passief wat wilt zeggen dat het venster van het hoesje alleen de mogelijkheid beidt om bijvoorbeeld berichten te zien of een oproep. Je kunt dus niet de telefoon bedienen door het venster van het hoesje. Wel is het venster op een plaats in het hoesje gemaakt zodat je altijd de belangrijkste notificaties meteen ziet. Voor alle aansluitingen, knoppen, camera en speaker van je Samsung Galaxy A5 (2016) zijn uitsparingen in het hoesje aangebracht zodat je met hetzelfde gemak je telefoon kunt opladen, muziek kunt luisteren of een foto kunt maken!

(EAN code: 8718923249506 Dit hoesje is geschikt voor de Galaxy A5 (2016)) (ID: 9200000058287135 Shop4) Ga je binnenkort eveneens opnieuw parfum kopen in Nieuwe Statenzijl ? Shop4 - Samsung Galaxy A5 (2016) Hoesje - Window View Case Wit in Nieuwe Statenzijl

Online in Groningen

Meestal wordt jouw bestelling “Shop4 – Samsung Galaxy A5 (2016) Hoesje – Window View Case Wit” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro’s tot 100 euros 2018 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de regio van Oldambt (Nederland).

Online in Oldambt

Er zijn verschillende opties om artikelen aan te schaffen in Nieuwe Statenzijl.


Er zijn veel winkels nabij Oldambt.

Misschien wil je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! boerenmagie.nl Shop4 - Samsung Galaxy A5 (2016) Hoesje - Window View Case Wit in Nieuwe Statenzijl