Shop4 – Motorola Moto Z Hoesje – Wallet Case Retro Cognac Bruin (Moerslag) ☆

Shop4 - Motorola Moto Z Hoesje - Wallet Case Retro Cognac Bruin in Moerslag

Geschikt voor: Motorola Moto Z

Motorola Moto Z Hoesje Wallet Case

Bescherm met deze cognac kleurige retro wallet case je Motorola Moto Z tegen stoten, krassen en vuil! Het hoesje is gemaakt van kunstleer en het leer heeft een lichte kreuk wat in combinatie met de retro kleur echt een klassieke look geeft aan je telefoon. Door de vele opbergmogelijkheden en volledige bescherming lijkt het hoesje bijna op een volwaardige portemonnee! Het hoesje is op maat gemaakt waardoor deze perfect past op je Motorola Moto Z.

Functionaliteiten van het Wallet Case Hoesje

Dit hoesje beschermt je telefoon aan alle kanten en is daardoor de beste vorm van bescherming. Daarnaast zit je telefoon stevig in het hoesje zodat je niet bang hoeft te zijn dat deze er zomaar uit valt. Door de handige opbergruimte in het hoesje neem je gemakkelijk pasjes of zakenkaartjes mee. Het handige insteekvak kan gebruikt worden om briefgeld in op te bergen, of een extra pasje. Plaats het hoesje in een handige stand om prettig naar een film of serie te kijken. Door het hoesje te sluiten met de magneetsluiting zorg je ervoor dat het hoesje goed dicht blijft zitten en het scherm beschermd blijft. Voor alle aansluitingen, knoppen, camera en speaker van je Motorola Moto Z zijn uitsparingen in het hoesje aangebracht zodat je met hetzelfde gemak je telefoon kunt opladen, muziek kunt luisteren of een foto kunt maken!

(EAN code: 8718923324869 ) (ID: 9200000065124130 Shop4) Ga je straks eveneens opnieuw kleding aanschaffen in Moerslag ? Shop4 - Motorola Moto Z Hoesje - Wallet Case Retro Cognac Bruin in Moerslag

Shoppen in Limburg

Meestal wordt jouw artikel “Shop4 – Motorola Moto Z Hoesje – Wallet Case Retro Cognac Bruin” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot 100 euro 2018 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de regio van Eijsden-Margraten (Nederland).

Bestellen? in Eijsden-Margraten

Er zijn veel manieren om items te zoeken in Moerslag.


Er bestaan tal van shops nabij Eijsden-Margraten.

Misschien kan je het ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! boerenmagie.nl Shop4 - Motorola Moto Z Hoesje - Wallet Case Retro Cognac Bruin in Moerslag