Shop4 – Medion Lifetab P10341 Hoes – Rotatie Cover Denim Donker Blauw (Marcq/Mark) ☆

Shop4 - Medion Lifetab P10341 Hoes - Rotatie Cover Denim Donker Blauw in Marcq/Mark

Geschikt voor: Medion Lifetab P10341

Medion Lifetab P10341 Hoes Rotatie Cover

Met deze blauwe denim hoes ben je zeker van optimale bescherming voor je Medion Lifetab P10341 tegen stoten en krassen! Door de rotatiefunctie van de hoes kan de tablet 360 graden rond gedraaid worden, zo kun je de tablet in elke situatie gebruiken! Lekker hangend op de bank of zittend aan tafel. In een handomdraai plaats je de tablet in de hoes door de verstelbare hoekpunten, hierdoor zit de tablet gelijk stevig en centraal in de hoes. Om je tablet veilig op te bergen, sluit je de hoes met de band.

Functionaliteiten van de Book Case Hoes

Deze hoes beschermt je tablet aan alle kanten en is daardoor de beste vorm van bescherming. De hoes is in een handige stand te zetten zodat je de tablet zowel staand als liggend kunt gebruiken. Dit is prettig bij het kijken van een film of serie, of het luisteren naar je favoriete muziek! De rotatie functie van de hoes maakt het mogelijk om het scherm van de tablet zowel liggend als staand neer te zetten. De magneetsluiting zorgt ervoor dat de hoes goed dicht blijft zitten. De bandsluiting is handig los te maken en zorgt ervoor dat de hoes goed dicht blijft zitten als je deze vast maakt.

(EAN code: 8718923217345 Deze hoes is geschikt voor de Lifetab P10341) (ID: 9200000057010106 Shop4) Zal je zo meteen ook opnieuw klus gerief kopen in Marcq/Mark ? Shop4 - Medion Lifetab P10341 Hoes - Rotatie Cover Denim Donker Blauw in Marcq/Mark

Winkelen in Henegouwen

Meestal wordt jouw goed “Shop4 – Medion Lifetab P10341 Hoes – Rotatie Cover Denim Donker Blauw” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro’s tot 100 euro 2018 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Hoesjes in de streek van Enghien/Edingen (België).

Bestellen? in Enghien/Edingen

Er zijn veel manieren om koopwaar te zoeken in Marcq/Mark.


Er zijn tal van winkels nabij Enghien/Edingen.

Misschien wil je het ook online aanschaffen, bv. via bol !! boerenmagie.nl Shop4 - Medion Lifetab P10341 Hoes - Rotatie Cover Denim Donker Blauw in Marcq/Mark