Shop4 – Lenovo Yoga Tab 3 Plus 10.1 Hoes – Handige Book Cover Goud (Noetsele) ☆☆

Shop4 - Lenovo Yoga Tab 3 Plus 10.1 Hoes - Handige Book Cover Goud in Noetsele

Geschikt voor: Lenovo Yoga Tab 3 Plus 10.1

Lenovo Yoga Tab 3 Plus 10.1 Handige Book Cover

Met deze handige goudkleurige hoes is je Lenovo Yoga Tab 3 Plus 10.1 niet alleen goed beschermd tegen stoten en krassen maar kun je de tablet ook handig gebruiken! De tablethoes is gemaakt van een strak en stijlvol kunstleer waardoor de hoes een zakelijk uiterlijk krijgt. De tablet wordt in de hoes in een afsluitbaar frame geplaatst zodat de tablet stevig op zijn plaats blijft zitten. De binnenkant van de hoes is geheel afgewerkt met zachte stof zodat ook het scherm beschermd wordt tegen krassen en vuil.

Functionaliteiten van de Book cover Hoes

Deze hoes beschermt je tablet aan alle kanten en is daardoor de beste vorm van bescherming. Daarnaast zit je tablet stevig in de hoes zodat je niet bang hoeft te zijn dat deze er zomaar uit valt. De hoes is in een handige stand te zetten zodat je de tablet zowel staand als liggend kunt gebruiken. Dit is prettig bij het kijken van een film of serie, of het luisteren naar je favoriete muziek! De magneetsluiting zorgt ervoor dat de hoes goed dicht blijft zitten. Voor alle aansluitingen, knoppen, camera en speaker zijn uitsparingen in de hoes aangebracht zodat je met hetzelfde gemak aan je tablet kunt werken.

(EAN code: 8718923377742 ) (ID: 9200000075299439 Shop4) Ga je straks eveneens opnieuw klus gerief bestellen in Noetsele ? Shop4 - Lenovo Yoga Tab 3 Plus 10.1 Hoes - Handige Book Cover Goud in Noetsele

Shoppen in Overijssel

Meestal wordt jouw goed “Shop4 – Lenovo Yoga Tab 3 Plus 10.1 Hoes – Handige Book Cover Goud” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot honderden euro 2018 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede electronics Hoesjes in de streek van Hellendoorn (Nederland).

Winkels in Hellendoorn

Er zijn verschillende opties om artikelen te vinden in Noetsele.


Er bestaan veel shops nabij Hellendoorn.

Vaak kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! WWW.boerenmagie.nl Shop4 - Lenovo Yoga Tab 3 Plus 10.1 Hoes - Handige Book Cover Goud in Noetsele