Shop4 – Lenovo Vibe K5 Hoesje – Wallet Case Lychee Zwart (Hoogelande) ☆

Shop4 - Lenovo Vibe K5 Hoesje - Wallet Case Lychee Zwart in Hoogelande

Geschikt voor: Lenovo Vibe K5

Lenovo Vibe K5 Hoesje Wallet Case

Bescherm met deze zwarte lychee wallet case je Lenovo Vibe K5 tegen stoten, krassen en vuil! Het hoesje is gemaakt van kunstleer en heeft een lichte kreuk in het leer met een licht reliëf, hierdoor krijgt het hoesje een mooie uitstraling. Door de vele opbergmogelijkheden en volledige bescherming lijkt het hoesje bijna op een volwaardige portemonnee! Het hoesje is op maat gemaakt waardoor deze perfect past op je Lenovo Vibe K5.

Functionaliteiten van het Wallet Case Hoesje

Dit hoesje beschermt je telefoon aan alle kanten en is daardoor de beste vorm van bescherming. Daarnaast zit je telefoon stevig in het hoesje zodat je niet bang hoeft te zijn dat deze er zomaar uit valt. Door de handige opbergruimte in het hoesje neem je gemakkelijk pasjes of zakenkaartjes mee. Het handige insteekvak kan gebruikt worden om briefgeld in op te bergen, of een extra pasje. Plaats het hoesje in een handige stand om prettig naar een film of serie te kijken. Door het hoesje te sluiten met de magneetsluiting zorg je ervoor dat het hoesje goed dicht blijft zitten en het scherm beschermd blijft. Voor alle aansluitingen, knoppen, camera en speaker van je Lenovo Vibe K5 zijn uitsparingen in het hoesje aangebracht zodat je met hetzelfde gemak je telefoon kunt opladen, muziek kunt luisteren of een foto kunt maken!

(EAN code: 8718923289380 ) (ID: 9200000061915224 Shop4) Ga je zo meteen ook terug kleding kopen in Hoogelande ? Shop4 - Lenovo Vibe K5 Hoesje - Wallet Case Lychee Zwart in Hoogelande

Online in Zeeland

Meestal wordt jouw artikel “Shop4 – Lenovo Vibe K5 Hoesje – Wallet Case Lychee Zwart” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro’s tot 100 euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de streek van Veere (Nederland).

Waar? in Veere

Er zijn verschillende manieren om koopwaar te spotten in Hoogelande.


Er zijn tal van winkels nabij Veere.

Meestal zul je hem ook online aanschaffen, bv. via bol !! WWW.boerenmagie.nl Shop4 - Lenovo Vibe K5 Hoesje - Wallet Case Lychee Zwart in Hoogelande